Dove Visible Care

Idag fick jag detta prov från Elin. Tack så mkt. =) Elin är Buzzador precis som jag själv nyligen blivit, och hon behövde hjälp med att prova den nya duschcremen. Den nya Dove ska vara mer mjukgörande än någon annan duschcreme, typ som en body lotion och tvål i samma!
Jag vill bara hoppa in i duschen med en gång! =P


Tävla!

Ja ni vet ju att jag aldrig är sen på att delta i bloggtävlingar... ;)

Nu har Andréa på makeupartisten.blogg.se dragit igång en tävling i samarbete med MakeupCosmetics där man kan vinna tre valfria mineral eyedusts. Ni kanske minns att jag bloggade om denna ↓ godingen för jättelängesen? De har helt underbara färger...


Ångande Kur

Jag tänkte att ett ångbad skulle vara skönt. Dels för att rena ansiktet men också för att det kunde vara skönt för min onda hals. Resultatet blev bara att jag blev alldeles hes, tyvärr...
Men ansiktet blev rent!

Traditionellt ångbad med hett vatten i en skål och handduk över huvudet är lika effektivt som apparaterna på salonger! Man sitter bara där och låter ångan öppna upp porerna några minuter och sedan är det fritt fram att klämma pormaskar! Dock är det väldigt viktigt att man lindar fingrarna i servetter är man klämmer för att inte förstöra huden med naglarna och få fula sår.

Helst ska man ju gå till en salong och få hjälp av utbildade hudterapeuter men om man inte har råd med det går det faktiskt att göra själv. Så länge man är försiktig. =)


 


Sjuk Igen!

Ja det är inte klokt... Denna gång har lillasyster smittat mig med feber som kommer och går och en hemsk hosta. Har druckit av en två år gammal hostmedicin men kom på att det kanske inte är så fräscht så nu tuggar jag tuggummi istället. I brist på annat... Ska handla halstabletter och soppa och grejer sen. Man kan ju inte vara sjuk under påsken!

Medan jag kurerar mig och hämtar nya krafter får ni kika på(och kanske prova själva!) det ultimata ögat för den som inte gillar det kolsvarta men ändå vill ha en lite tuffare sminkning. Grått!


Veckans Naglar

Nu har jag målat alla mina 20 naglar med mitt nya lack från Depend. Tyvärr hittar jag inget nr på flaskan och minns inte vilket det var... Men det är otroligt fint!
Aprikost pärlemoskimmer. =)

Har två lager lack på bilden men ett tunt lager blev också fint, naturligt.


Shopping!

Ja ni hörde rätt, jag handlade faktiskt lite igår! Har inte heller fullt så dåligt samvete som jag hade trott... =) Kan bero på att Beccy handlade fem gånger så mycket som jag.. Eller att jag kände mig värd det rent av! =P

Jag tänkte ju unna mig ett plagg men jag hade så sjukt svårt att välja mellan dessa! De var också väldigt billiga så jag kunde lika gärna ta båda! =D Tycker det är kul med vanliga plagg med små detaljer som gör dem speciella. Jag tänkte att OM jag ska köpa nåt får det bli något somrigt, färgglatt och det löftet höll jag. ;) Klickbara bilder...
   

Det blev även singelfransar som jag tänkt köpa länge. Jag har ju rätt långa fransar naturligt men ibland vill man ha lite längd bara längst ut så vi får se om jag får till det... Ska bli kul att prova!


Dependlack är ju nästan obligatoriskt. ;) Det här lacket kommer nog bli fint på tånaglarna i sommar tror jag! Sitter och provar det precis nu. =)


Heading to town

Idag ser jag ut nästan på pricken som igår, med lite glow i mitt bleka tryne och min underbara sjal till. Enda skillnaden är att jag har lite eyeliner och svart kosta istället för vit top. Haha. När jag väl har plockat fram sjalen ska den användas heeela tiden. ;)

Nu kommer snart Beccy och plockar upp mig och sen ska vi åka in till stan. Detta är stort alltså! Jag har inte gått på stan på tusen evigheter så det kommer ju finnas massor att kolla på! Säkert får jag ångest om jag vill köpa nåt också. Nåt har jag lovat mig men jag får alltid dåligt samvete för att jag inte har råd... jag är då minsann ingen tvättäkta shopoholic!
Ha en härlig fredag allesammans! ♥


Dags Igen!

Nu tänkte jag samla ihop beställningar och klicka hem nytt från Oriflame igen!
Om du vet att du bor i närheten av mig eller om du för den delen vill att jag beställer och skickar hem till dig så går det jättebra. Så länge det blir några som beställer så det blir värt frakten! =)

Tender care i kolaversionen som jag bloggade om här finns nu att köpa för 79.-. Det är rena rama mirakelcremen som funkar mot allt!

Andra bra erbjudanden är det ultraglansiga glosset Power Shine för 75.- och ett set med mascara, en jättebra kajal och ett läppbalsam för bara 99.- Det är 70% billigare än normalt!

Jaja, ni får helt enkelt upptäcka godingarna själv.

Här kan du bläddra i katalogen precis som om den låg framför dig. =)


Läppbalsam, manikyrlack och mousseskugga från Oriflame.


Jag Idag

Idag har jag letat fram min härliga sjal som jag köpte förra våren. Allt för att trotsa det hemska vädret!
Makeupen är än så länge bara en fräsch, lystrig bas med hjälp av skimrande mineral veil från Tikei och bronzing pearls från Oriflame. Har kört på min favorit från förra året med lite vitt skimmer i inre ögonvrån. Inget märkvärdigt men det ger en enorm effekt! =) Dock syns varken lystern eller skimret i ögonrvån på bilden, haha.
Frisyr á la sovfläta. ;)

Vi får se om jag fixar nån rolig ögonmakeup senare idag. Kan hända att jag blir uttråkad... =)


Ha tålamod

Fy så himla tråkig jag är nu för tiden!
Den senaste veckan har jag knappt haft tid att sminka mig ens, det har bara blivit en snabb och tråkig bas och sedan iväg. Idag har jag varit så upptagen att jag inte ens hunnit tvätta ansiktet än. Eller raka benen innan kvällens blottande, jikes det måste ju verkligen göras..!

Jag jobbade ju igår och det gick finfint. Som alltid oroar jag mig i onödan och när de nu ringt efter mig en gång är jag ganska säker på att det snart blir fler. Man kanske har klättrat lite på vikarielistan så att säga, höhö.
Idag satte jag igång med gardin- och inredningsbyte direkt eftrer frukost och har nyss blivit klar. De kinkiga bågarna ska hänga rätt omlott och det är svårt att få det att se bra ut. Sedan ska man placera ut prylar i rummets alla vrår för att sedan flytta om lite och sedan lite till. Man blir aldrig nöjd. ;) Men nu är det klart! Vårigt och fint!

Imorgon kommer min kära Beccy hit på lite fika men hon har säkert überbråttom som vanligt så
imorgon, kära vänner kommer det att bli en sminkning! Redan liksom...

Jag hoppas att bloggen inte blivit föör personlig för er! =)

  
Delar av det numera ljusa, turkosa rummet. =)

Jobb!!

Åh jag kunde inte vara mer glad just nu. Blev precis inkallad för jobb imorgon mellan 11-17 och det är så sjukt välbehövligt så det finns inte! Lite nervöst är det också, jag har inte jobbat på ett dagis på... 4-5 år tror jag! Men det ska nog inte vara några problem. =)

Läget i övrigt är inte så "skönhetsinriktat" just nu, men jag får väl försöka få till nån sminkning eller så på onsdag!
Jag vann förresten det där "Sweet cheek blush" från Jessica Sipsons kollektion hos madde så vi får se när det "kommer hem" så jag får prova det! =D Första gången jag vinner en bloggtävling, känner mig så stolt. ;)

                                         Kolla vad jag har lärt mig!! =P


Dagens Makeup - Steg För Steg

Nämen titta vem som har tagit sig i kragen och fräschat till sig! ;) P kommer få en smärre chock när han kommer hem.
Idag tänket jag visa hur jag lägger min Fifties-look.
Detta är alltså inga direktioner, det är bara hur jag brukar göra. =)



Jag börjar med någon slags primer(cremeskugga funkar utmärkt) och sedan lägger jag en ljus pastell över själva ögongloben.


Efter det lägger jag antingen en grå eller brun skugga i globlinjen. Hela vägen in mot ögonvrån. Idag blev det den mörkbruna skuggan Java från Tikei.


Sedan kommer det svåra, eyelinern! Detta tycker jag är jättekrångligt. Här lyder jag proffsens råd och lägger penseln vinklad från näsan mot ögonvrån så det blir lättare att se var linjen ska målas(svårt med min vinklade pensel dock). Det blir en kraftig vinge i 50-talsmakeup!



Därefter har vi bara mascaran kvar. =)



Så ser jag ut idag! =)
Något sliten efter veckan men känner mig fräschare än på länge, haha. ;P

 


GratisMode.se

Jag glömmer alltid bort att jag är medlem på GratisMode! Väldigt synd ju, om jag vore mer aktiv kunde jag ju samla massvis med poäng och få lite presentkort!
Det är ju så delade meningar om sidan, många tycker det är svårt att samla poäng och tycker inte att det är värt det men många andra har också en väldigt positiv inställning och tycker det är jättebra. Finns ju de som till och med lottar ut flera presentkort i sin blogg och som inte alls verkar ha problem med att samla poäng. Det gäller bara att vara lite engagerad... =)
Jag tror jag ska satsa lite hårdare på detta i framtiden, jag har trots allt en hel del ofrivillig fritid och behovet av extrapengar är ju minst sagt stort. ;)

Är du medlem? Vad tycker du?



Klicka på bilden för att komma till sidan och bli medlem du med! =)

Vilken färg?

Åh vet ni vad jag kom att tänka på nu?
-Under hökens alla vingar!
-Vilken färg?
Vilken härlig lek det var... måste absolut köras i sommar! =D

Uttråkad sjukling som jag är sitter jag och leker med lite olika nagellack. Känner för lite upppiggande färg. =)
Det är jättekul att exprimentera och lägga olika lack ovanpå varandra. Idag har jag lagt två lager av ett korallrosa cremelack och sedan ett lager av ett annat lack över. Nu funderar jag på vilket som är snyggast...

                          ♦Först är det ett skirt ljusrosa lack(sjukt ojämnt, tyvärr).
                          ♦Sen är det ett beige-guld-aktigt med metalliskt skimmer.
                          ♦På den tredje är det ett ljust lack som skimrar i vitt och rosa.

                      Eller så kör jag bara på orginalfärgen. ;) Fast det är väl lite tråkigt!
                                   Ska fundera ett tag och fixa resten sen. =)


Sjukstuga

Japp, ni läste rätt.
Min mage är i uppror så idag är det bara vila som gäller. Ska väl inte berätta något närmare om mitt tillstånd men vi får hoppas att det blir bättre snart! Första gången jag får magsjuka sedan högstadiet, tror jag, nooo fun at all. =( Särskilt inte då jag gått och mått dåligt i flera dagar utan att det har kommit till skott. Men nu kan det ju bara bli bättre i alla fall.^^

Ha en bra onsdag alla ni andra friska krakar! ♥


Helgen

Jag har halkat av bloggtåget tror jag. Har knappt någon lust att blogga ens och sen vill jag inte tvinga mig att pyssla med sminekt när jag inte har lust, för tänk om intresset svalnar! =O Det vill vi inte.

Lägger upp lite pics från helgen då vi har anglat och grillat här nere på sjön och sedan varit på min systerdotters kalas. =) Helgen bara flög förbi!

  

   
 

Här ovan ser ni bilder på de årliga kalaskakorna(supergoda!), och kakfatet är också underbart vackert. Sen har vi syrrans nyfyndade möbler som jag funderar på att kidnappa nån dag. Soffan är underbar!
Sen är det tårta och lilla jag. x) Gjorde bara en naturlig sminkning med skimmer och eyeliner på ögonen och mitt underbara Antique Silk på läpparna.(nakna läppar på bilden dock) Helgens största ansträngning, haha!

Igår kväll blev det jobb mellan 15.30 och 24.00 så idag är jag alldeles mör och goo. ;) Tufft för en som inte är van.
Är det bra eller dåligt att jag fyller ut bloggen med lite personligt då jag inte har nåt ytligt att dela med mig av? =) Vill ni se mer av mig?
Kan ju bli långt mellan uppdateringarna ibland.


Bella & Tyra



Nu har jag sett repris av Bella&Tyra show.
Jag gillade det faktiskt. =)
Jag har sjukt svårt för Bellas röst och visst är det rätt amatörmässigt men när de lärt sig att kolla in i rätt kamera och allt det där så blir det nog bra. Att de tog in Kenza som första gäst tycker jag inte är konstigt alls. Varför skulle man inte vända sig till sina kompisar först liksom!?
Signaturmelodin var riktigt rolig tycker jag, den satte sig på huvet. x)

Nä det var kul, kommer absolut se fortsättningen. =)


Dagens Låt



~John Mayer & Taylor Swift - Half of My Heart~

Lite vackra toner inför helgens mys. =)
Hä ä bara å njuta!


Dagens Makeup

Idag kör jag på lite lätt gråsotat. Bara upp till globlinjen och eftersom jag inte gillar när det blir för hårt kör jag på söta rosa läppar till. =P Lite granna tvillingarna Olsen, eller hur? =)
Blev väldigt nöjd med framsarna idag med.

 

  


Bismuth i e.l.f

Lade precis märke till att mineralsminket från e.l.f. innehåller Bismuth Oxychloride som kan orsaka irritation hos vissa. Tycker detta är skittråkigt! =(
Min erfarenhet av Bismuth kan räknas upp med hjälp av ett finger (i.d under min praktik) och jag kände faktiskt av lite irritation framåt eftermiddagen den gången.
Jag som hittat ett jättefint rouge jag vill ha... Ska man satsa ändå?
De produkter jag använder från Tikei innehåller inte Bismuth, en av de stora fördelarna med det sminket. ;)


Trevligt Sällskap

Idag och även igår har smink och övrigt inte legat högt på min priolista... Lillasyster har sovit här igen. ♥
Idag kom även vår "lillkusin" från Ljusne upp så mamma och hon kom hit och hämtade Lovisa. Mycket angenämt. =) Stor hade jäntan blitt också! Jag bjöd på kladdkaka och kaffe/saft och vi satt och pratade en lång stund innan de lyckades smita iväg. Nåja, vi ses igen imorgon...

Jag bara måste dela med mig av något lustigt. När jag sminkar mig säger P alltid "Meen, du behööver inte sminka dig. Det går så bra ändå." Igår sminkade jag mig för första gången sen i måndags och vad tror ni kommentaren blev? Att det var onödigt och att jag klarar mig ändå? Neej... det blev: "Vad fräsch du är!"
Så nu har min älskling insett att lite puder och mascara ibland ÄR nödvändigt!


Tävla mer!



Denna tävling pågår just nu hos Steffi. Självklart är jag med. ;)


Är du med?



Jag tävlar hos Madde om Sweet Cheek Blush från Jessica Simpsons sminkkollektion. =D
Skulle ju vara superkul att få prova lite av hennes smink! =)


Inspiration




Pagoni.se


Went Bananas...



Ni vet ju att jag blir lite knäpp ibland. ;)


Dagens Låt

Dagens låt är inte den typ jag fastnar för på en gång egentligen men denna tycker jag är riktigt bra! Hörde den för första gången imorse på Vakna med the vioce och sen dess har den satt sig på huvet. Den är härlig! =D


Litet Hemarbete

Detta var ett bra tag sen nu men sist Lovisa var hit hade vi tråkigt så jag plockade fram lite pyssel som bara ligger. Hittade textiltryck som jag fått från en liten pysselklubb jag var med i ett tag. Så jag gjorde mig en liten sminkväska. (fast egentligen är det ett pennfack)
Själva väskan var ju redan klar så det enda jag har gjort är att stämpla trycket.. =P Wow, liksom. x)

Lite söt blev den väl? =)


Svar på kommentar

Johanna om Ska jag orka?:
Jag tänker på en sak när du beskriver hur du mår. (du behöver inte alls publicera detta inlägg :P) Men de jag tänker och undrar, är du gravid? Symptomen stämmer ganska bra om man säger så ;-)

Svar: Haha ja den möjligheten har jag inte ens tänkt på, men det har du ju rätt i. ;) Dock är jag ganska säker på att det inte är så. Det är ju det att halva familjen legat i magsjuka de senaste två veckorna så det känns faktiskt som ett mer möjligt alternativ, pratade med lillasyster för en stund sen och hon hade faktiskt "gjort sig av med lite föda" så sent som igår morse så vi får väl se om det drabbar mig med... fast jag har inte haft magsjuka på kanske tio år!
Men tack för din omtanke! =)

Ingen Vanlig Dag!



Nu tycker jag att alla går in till min underbara Amy och hälsar henne grattis på födelsedagen! =D


Ska jag orka?

Jag känner mig lite tjyvens idag förstår ni. Lite svimfärdig och yr i bollen så jag vet inte om jag har ork att leka med sminket idag. Ska jag orka? Kanske bjuda på nåt gammalt istället? Kanske spelar det ingen roll vilket som? Vi får väl se vad dagen har att erbjuda...

Dessa dagar önskar man att man hade ett stoort badkar, massa ljus och bra musik från en sån där badrumsradio... Relaxing på hög nivå. Kanske göra som farsan alltid gjorde och somna där i badet en timme eller två. ;)

Utfyllnad, gammal bild från 2008...


Dagens Låt



~Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's~

Jag fick den av storsyrran på ett kassettband när jag var liten och har älskat den sen dess. =)
Så mysig! Förknippad med barndomen. ♥


H&M goes Eco

Visste ni att H&M nu lanserat en serie med ekologiska hudvårdsprodukter?
H&M är ju väldigt hårda när det gäller att låna bilder så ni får väl lika iväg till närmaste butik och ta en titt på dessa! De är väldigt fina och jag har goda förhoppningar. =)

Billigt & Bra

Gick och slöhandlade på Dollar Store idag, bara för att vi hade tid över och det är riktigt mysigt att gå i affärer när man slipper stressa! "Vi behöver ju inte handla nåt onödigt" tänker vi, jo tjena..! Det går inte att komma tomhänt ut från Dollar! ;)

Hittade mousse från Proffs för 30 spänn. Vad kostar det annars, typ 60?
Använder hårsprayen så denna måste ju också vara bra. =)


Blev även två jumboflaskor av min favvotvål!


Nagellacksremover för 10.-. Innehåller aceton och hela faderullan men äh.
Får duga då man är pank!



Resten av inköpen var typ chips, godis och kakor! x)

Today

Idag hade vi tid för bilbesiktning så det blev en tidig morgon. Efter det blev det lite småhandling i stan, lika bra att passa på när man väl är där. =) Morgontrötta Sara slängde bara på lite brun gelliner och en gnutta brun skugga i globlinjen. Imorgon får det bli något myycket roligare, eller vad säger ni!? =D


Morgontrött till tusen...


Liten Modell

Igår kom några familjemedlemmar på besök, då jag hade så långtråkigt här hemma. Vi var ute i snön och härjade och sen bjöd jag på fika. Självklart blev det också en och annan liten sminkning, här är ett par bilder på min 8-åriga systerdotter Nora. =) Hon ville ha en grön sminkning så tillsammans valde vi ut två matcande skuggor. Hon blev överlycklig, lilla sötnosen. =)




Underbar Dag

Vad klyschigt det lät, men ack så sant! Min lördag var helt förgylld. Vi åkte fyrhjuling/skoter ut på ön och vädret kunde knappast varit bättre. Bländande sol och flera grader varmt.
Det var en sån dag som gör livet minnesvärt. En sån dag då man vet varför man lever. ♥
Utanför ön hade det bildats packis som var flera, flera meter högt och nådde kilometerlångt ut i havet. Inte konstigt att alla fartyg fastnar! det var bland det häftigaste jag sett, som naturen skapat, faktiskt.

Vi åkte runt och myste på, grillade korv och bara njöt. Hade inte velat missa den dagen.

    

Fredagens Makeup

Lite i efterhand men, men... =)
Körde på ljuslila(syns knappt) 50-tals-look med kraftig eyeliner! På läpparna blev det bara ett gammalt ljusrosa stift...
Som ni kanske har insett kommer det bli mycket av detta för mig i vår! =D

 

 


Dagens Fråga 5/3



Kommer du sminka dig precis som vanligt, prova nya färger eller följa någon av vårens trender?
(tex. pasteller, 50-tal, röda läppar?)


Magtröja??

 

 




Vad tycker du om magtröjan som ser ut att bli sommarens hetaste trend?
Kommer du ta till dig den eller tycker du det är en stor flopp?

Själv tycker jag det finns många fina modeller men det finns inte en chans att jag skulle gå med magen bar, även om den var platt som en pannkaka.
Det känns för lustigt på nåt vis. x) Nittiotal.
Skulle kunna tänka mig en av de kortare, tex den bruna, med ett vitt linne under.
Det vore lite snyggt. =)


Desssa kommer från Topshop.


Sara Gillar...



Otippat? =P
Känns onödigt att köpa dyra märkesprdukter när denna duger såå fint.
Innehåller Aloe Vera som mjukgör och skyddar och den är så dryg så man tror det inte. =)
Min absoluta favorit, i vått och torrt. ;)


Hats




Beach 2010 here I come! =)
Jag är normalt sett inte mycket för hattar men jag provade brorsans hatt en gång och jag gillade det faktiskt lite grann. Kanske skulle det vara snyggt med en stråhatt på beachen i sommar?
Med ett par snygga brills och en strandtunika till... =)

Samtliga hattar kommer från Topshop.


Jag Har BUS:at!



Igår provade jag en ny Brun Utan Sol som jag fått från Oriflame. Faktiskt den första riktiga jag provar, innan har jag bara använt body lotions med den effekten...
Jag tycker det är krångligt med BUS på spray, det blir svårt att få ett jämnt resultat. Jag var noga att tvätta händerna efteråt men kanske lite föör noga... Fick en hel del linjer som jag försökt rätta till i efterhand och just nu ser jag till min förskäckelse att mina knogar börjar bli orangea! =S Skulle nöjt mig med att prova nedast på benen... Om inte annat tänkt på att smörja händerna ordentligt innan!
De problem jag haft kan mycket möjligt bero på min dåliga erfarenhet, jag ska prova en gång till och vara mer noggrann!

Det positiva jag har att säga om denna är att så länge man sprayar med måtta får man en naturlig gyllene färg. Jag var rädd att det skulle se hemskt ut på mig som är väldigt ljus i min naturliga hy men det blev väldigt bra faktiskt(där det blev jämnt). =) Den absorberas också väldigt snabbt och känns inte klibbig alls.

Finns hos Oriflame just nu för 99.-(norm.pris 155.-) 
och det finns även en aplikatorhandske för 65.- 
och en BUS till ansiktet för 89.-(norm.pris 135.-)

Klickbara bilder
  

Dagens Makeup

Yaaay, älskling hittade kamerasladden. =D
Hans reaktion på dagens makeup blev "Wow, coolt!" =)
Den har fått namnet Tropical Forrest och jag har använt fyra gröna skuggor från min palett. Har haft denna i tankarna länge men det har inte blivit av att jag gjort den.
Mina ögon drar åt det blå hållet med denna knalliga make också, me so happy. ;)


Inte Min Dag

Strömmen har precis kommit tillbaka efter ett irriterande strömavbrott. Under tiden det varade gjorde jag en kul sminkning men när jag nu ska visa den funkar kortläsaren fortfarande inte och jag hittar inte kamerasladden nånstans. Gaahh.... Vad less jag blir!

Håll tummarna för att jag hittar den snart annars blir det en tråkig bloggdag. =(
Ni kanske vet vart jag borde leta? ;) Vart gömmer man såna prylar egentligen?!


Dating In The Dark



Jag glömde ju fråga om det andra programmet som startade på femman igår! Dating in the dark, var det nån mer än jag och Elin som såg det? =P Tre killar och tre tjejer träffas i ett kolsvart rum och får lära känna varann på det sättet. Efter några dejter får de se varandra och bestäma om de vill fortsätta träffas!

Jag tyckte det var superkul, coolt att man kan komma så nära varandra utan att ens se den man pratar med. Och det är skrämmande hur mycket vi går efter utsidan när vi träffar nya människor, mycket mer än vi tror! Fast det roligaste var ändå hur dom famlade runt efter stolar och efter varandra och allt.
Jag höll på att garva ihjäl mig! x)


Cougar Town



Var det nån mer än jag som såg första avsnittet av Courtney Cox's nya serie, Cougar Town igår kväll? Vad tyckte ni om serien? =) Jag tyckte den var rolig, lagomt fräck och perfekt tjejunderhållning och Courtney är ju alltid lika härlig.
Dock tyckte jag att den var lite väl lik Christine, frånskild 40-åring, duktig på att skämma ut sig... väldigt lik faktiskt! Och om jag ska välja mellan dem blir det helt klart Christine, jag älskar den serien. Kommer det komma några nya avsnitt där mån tro?

bildkälla


Veckans Läppar

Jag kom precis på att eftersom jag aldrig gör någon ögonsminkning på onsdagar blir det en utmäkt dag för att prova olika läppstift istället. =) En ny nyans för varje vecka, det låter väl bra?

Idag har jag provat ett hallonrosa stift som såg helt underbart ut. Dock blev jag lite besviken på resultatet...
Det är ett gammalt Oriflame-stift som har utgått. Jag får nog ta och skaffa lite nya prover så ni får se de som finns att köpa! =P



Tänkte visa närbild och bild på själva stiftet också(som är mycket finare) men nu pajade kortläsaren som det verkar..! Får vänta på att min händiga sambo kommer hem och hjälper mig. ;)


Optimal Hudvård


Här är min nya hudvård. Det är produkter för känslig hy, rengöringsmjölken och ansiktsvattnet innehåller extrakt från blåklint som lugnar och lindrar huden. Jag har ju haft ansiktsvattnet förut och älskar det.
Fuktcremen är passande för alla hudtyper och verkar väldigt bra. Jag provade den igår kväll och den hade en väldigt lätt och fräsch formula, kändes lätt som ett serum när jag jobbade in den. Härlig.
Har dock kvar av min gamla dagcreme och lite rengöring så jag ska bara göra slut på dem först... Jag är inte en av de kosmetikagalningar som har tio halvfyllda flaskor i badrummet. ;)

Ett viktigt tips bara! Om ni köper ansiktscreme på burk istället för pump eller tub, var noga med att använda spatel för att hålla bakterier borta! Finns billigt på alla butiker med hudvård, men beställer man av mig får man med en gratis. =)


Cleansing Milk 125.-

Ansiktsvatten 125.-

Fuktcreme 155.-

Finns även "matchande" ögoncreme.

Förra Veckans Naglar

Oops, glömde visa... Måste passa på att använda det matta mörklila lacket från Isadora innan det är dags att lägga undan de mörka färgerna.
Åh, det är så coolt att se hur det går från blött och blankt till torrt och matt!




Dagens Makeup - steg för steg

I dagens makeup får ni se varje steg som en sorts kompensation för min frånvaro. ;)
Jag har gjort en enkel vardagssminkning i grönt och brunt. Grönt är nog den färg jag har svårast med, får sällan till det riktigt bra, men hade jag bruna ögon vore nog detta min standardsminkning!

Jag började med att grunda med mousseskuggan Green Moss men sparade en bit tom under ögonbrynet. Den här skuggan är väldigt vacker med sitt gul-guldiga skimmer.




Sedan tog jag den bruna skuggan Cappuchino på yttre delen av ögonlocket. Ganska sparsamt. Lade även lite i yttre delen av undre ögonlocket. Även denna har en gnutta guldskimmer och den är min favorit bland bruna skuggor. Den är trasig så jag förvarar den i en bit papper, hehe...





Sedan tog jag en lite mer intensiv grön färg från min palett(mitten på bilden) och lade den mitt på ögonlocket, både över och under ögat. Fortfarande sparsamt.




Sedan var det bara mascara kvar! Använde även min vita mousseskugga och highlightade under ögonbryn och i inre ögonvrån. Funderade på brun eyeliner men jag tyckte detta dög alldeles utmärkt. =)



Fulfilled

Yummie, yummie, yummie, I've got love in my tummy






RSS 2.0