Klorofyllig kärlek

 
7 års förhållande var visst värt lite blomster. Tappade hakan lite. ♥

En pusselbit

Hittade en söt hängare på marknaden förra helgen. Jag är skapligt less på väggord och allt det där men den här kändes annorlunda. Tung, typ gjutjärn och vackert "rostig", kärleken var oundviklig. Jag tänkte att den kunde passa att hänga alla värmeredskap på. Fönar och tänger vill man ju helst inte ha framme men de åker ju alltid fram ändå och blir aldrig bortplockade så det är lika bra att de får en plats... Dock var det bara hårfönen och volumastern som hade krok så det får bli lite smycken med också.
 
Måste ju också visa mitt minst sagt stökiga sminkbord så man får lite bättre helhet. Måste verkligen ta tag i det nån dag.. Har också en ny möbel som ska göras i ordning så det här sminkbordet ska bort så småningom.
Den sista bilden kände jag bara för att ta med. Ett litet skrin jag hittade på loppis i sommar, det är fyllt med hårnålar för tillfället.
 
Det känns så bra varje gång man hittar en ny bit till det stora inredningspusslet. Ett steg närmare att få det hem man vill ha. ♥

Jag just nu

Bläddrade ner och insåg att sist jag syntes på bild här var håret riktigt mörkt. Det var länge länge sen! Så därför måste jag bara lite snabbt lägga upp en bild på stjärnan bakom tangenterna. Förkyld och piffig som jag är..
 
Mitt hår är idag blont, ungefär ganska exakt min egna färg, fast med inslag av grönt. En sorg som snart ska vara glömd, så snart filtret i vår brunn fyllts med nytt reningsmaterial åker ett toningsschampoo i som förhoppningsvis eliminerar det gröna. Jag vill vara mitt egna blonda jag ett tag nu men jag har en känsla av att när hösten kommer igång på riktigt med alla sina fina färger kommer jag vara sugen på annat... ;)
 

Dille på ringar

Jaha, nu har jag visst kommit på att jag tycker ringar är väldigt trevliga. Det har jag väl alltid vetat men just nu känns de extra trevliga. Så jag vill handla ringar. Fast jag gillar inte ringmodet just nu. Flerfingersringar känns läskiga och de blaffiga ringarna känns lite för blaffiga och blinget för blingigt. Dessutom är det svårt att hitta bra ringar till bra pris. Men på hudikmarknaden fanns dom. :) Enkla och fina, precis som jag ville ha dom.
Den första sades vara en äkta silverring, handgjord i Marocko. Ja inte vet jag men fin är den i vilket fall. 60 kr. (Ja den fick låna vänstra ringfingret i väntan på annat.)
De andra två tyckte jag bara var jättefina. 925 sterling silver, den släta för 50 kr och den med rosen för 100 kr.
 


Vackert ljus i sovrummet en sådan här dag. Njuter av att kunna sitta med datorn i sängen och att det är så enkelt att lägga in bilder med kortläsare som passar minneskortet i kameran. Och att photoscape är så bra. :) <3
 
 

RSS 2.0