Slut på det roliga

Nu har Amy åkt hem. Vi har haft det så skönt de här dagarna, bara myst i solen och tagit det lugnt. Qualitytime. =) Vädret har också visat sin allra bästa sida här på hälsingekusten så denna sommar går då inte att klaga på. Förutom att jag en dag brände mig så att jag inte kunde sitta eller ha byxor på mig på flera dagar... Kanske skulle haft högre spf!!

Jag har lite jobb som väntar den närmaste tiden men jag börjar bli sugen på smink igen så jag får väl försöka ta mig tid till det också. Annars är det bara mascara, lite bronzingpuder och ögonbrynsskugga som gäller nu.

Har ni det alla bra i sommarvärmen?? =)

Förresten så funderar jag på att ta in lite mer inredning och hemmafix här i bloggen. Någon som skulle bli ledsen om jag gjorde det?


Vichy Aqualia Thermal

Såg en tevereklam om en ny fuktcreme från Vichy, anpassad för känslig hy. Den vill jag prova!

Från http://vichyconsult.se:
"Ger huden en omedelbar skyddande effekt genom en osynlig hinna bestående av apriokoskärnolja och karitésmör som stärker hudens skyddsbarriär. Innehåller extra mycket av Vichys stärkande och lugnande thermalska källvatten."

Källvattnet ska tydligen innehålla massor av viktiga mineraler men trots det borde väl vattnet torka ut huden? Prova den ska jag nog göra i alla fall, såg att det fanns flera andra produkter också som passar alla hudtyper så det blir till att kika lite närmare nästa gång man besöker apoteket...


Fyndat

Några små guldkorn från loppisen i Ström!

En jättegammal, rostig fotogenlykta.
Fick ge 50.- för den men det tyckte både säljaren och jag att den var värd! Skönhet! =)


En gråbrun keramikvas som jag fick för 10.-.
Ser den framför mig på ett vitt skåp, kanske i det blivande sovrummet.


En maffig fondue i gjutjärn! Det var P som föll för den först och när de bara skulle ha en ynklig 20:a för den var det inget att fundera på. Kommer invigas när Amy kommer hit tror jag bestämt. ♥Återanvändning!

Köpte ett nytt bestickställ förett tag sen så numera får det gamla jobba vidare bland sminket! =)
Blev rätt så bra ju. Provisorisk lösning med scarf i botten för att hålla kvar de smalaste penslarna, hihi.

Ja här är alla mina penslar och borstar samlade också, otvättade och fräscha.^^
Ni undrar väl inte varför jag önskar mig en hel drös nya i present?
Har bara några få som håller måttet och med dåliga verktyg försämras ju arbetet en del.


Sommaren tar över

Jag har inte alls lust att blogga nu, kan gå flera dagar utan att man ens startar datorn. Men jag kan tänka mig att jag inte är ensam om att välja bort datorn nu så det är nog ingen som känner sig försummad!

Jag har haft en fin midsommar med ringdans och hela köret, dagar fyllda med fikande och mys och allt det som hör sommaren till. Fyndade lite på Strömsloppisen i helgen som jag tänkte visa senare. Inget skönhetsrelaterat men nu under sommaren är det omöjligt att bara hålla sig till sånt. Då blir det tomt här! =P

Min älskade Amy har äntligen fått ihop det så hon kan komma upp så på söndag hämtar vi henne på tåget och hon blir kvar en och en halv vecka. Det kommer bli underbart och vi ska passa på att umgås ordentligt och sitta och prata i flera timmar. Sånt man inte hann med förra gången under alla aktiviteter. =)

Nu känner jag att jag har lite döda hudceller att skrubba bort i ansiktet, där hade vi något försummat minsann! Man glömmer helt bort att ta hand om sig under sommaren, speciellt då man går osminkad.


RSS 2.0