Pip Studio

jag har egentligen massor att göra nu och får inte sitta här, men jag blev så kär nyss så ett snabbt inlägg får det bli i alla fall! :)

Någon som är bekant med butiken QuriÅsa i Hudiksvall?? :) Nu finns den även som webbutik så jag var ut och kikade lite och blev störtförälskad i porslinet från Holländska Pip! Jag vill ha allt!!! :D


Nu verkar det inte gå att "låna" bilderna heller, men ni måste se de här sötisarna!! Vill ha!

Pip Studio hos QuriÅsa


Whata heck?!

Haha! Kom på att jag kanske hade en kajal liggandes som skulle passa mina ögonbryn nu så jag letade fram den... men den såg inte riktigt ut som jag mindes den! :PÄr det verkligen så varmt i min sminklåda!? Eller var den bara liite för gammal..? ;P Jag använde den såklart ändå, utan att vässa och allt. Resultat? Lite dålig precision men helt okej... ;) Haha!


Lumene Long-Wear Crystal Eyeshadow

Wow! Såg Lumene's senaste skuggor hos lipglossbitch och blev alldeles kär! Gud så snygg finish! För att inte sno Helenas bild så googlade jag på skuggan och hittade en bild hos Kicks... om nu det är bättre. Men ni kan ju kolla bilderna hon har tagit HÄR. Tre skitsnygga skuggor som hon visar upp, skulle vilja ha alla sex nyanser som visas på Kicks! Tydligen ska dessa skuggor vara som en blandning av både fast, lös, creme och flytande och den vore så spännande att prova. :)


Hype by Mood

Jag har börjat använda ett nytt värmeskydd till håret. Eller värmeskydd, egentligen är det också en stylingprodukt med tre olika egenskaper. Den ger skydd mot värme och uv-ljus, skyddar hårfärgen och formar håret. Speciellt anpassad för lockigt hår för att definiera och skapa kontroll över lockarna, men skitsamma! :P
Jag köpte den för att jag ville ha ett värmeskydd som inte behöver sprayas i håret, jag tycker det är så svårt att veta att det blir jämnt då.
Denna produkt är en gelé och det känns väldigt smidigt att trycka ut en "klutt" och sedan fördela med händerna. Mer kontroll!
Kan inte säga ännu hur bra den fungerar, jag har bara använt den tre gånger men jag tycker redan om den. Jag inbillar mig att den också hjälper till att räta ut mitt hår, som i och för sig är ganska rakt men som gärna formas lite efter nacke och öron. 
Formulan är ganska tjock och lite trög att trycka ut ur det lilla håret men jag tycker det går bra.

Pris: ca 65 kr på Ica Maxi


Kattfia!

Åh, Siri är för rolig! :) Ofta låter jag dörren stå på glänt så hon kan gå in och ut lite som hon vill. Min 4 månaders(Oj så stor hon blivit!) kattunge är lite feg än och har inte börjat vara ute på allvar, är vi ute går det hur bra som helst men ensam vågar hon bara ut på grusplan och lite på gräsmattan en kort sväng.

Hur som helst så kom hon springandes in nu, och med sig hade hon en liten ekkvist! :D Hon har verkligen sin egen vilja och bär ofta med sig saker från ett rum till ett annat. Nu leker hon för fullt med den där kvisten inne i köket och verkar väldigt road... :) Min lilla fis! ♥


Håret

Så där ja, det var väl inte så svårt!? :P

Så här ser alltså mitt hår ut nu. Fast jag tycker det är mörkare, kanske blir det extra ljust då jag står framför fönstret på bilderna. jag klippte mig hos Cicci i Ström och hon är jätteduktig. 280 kr tog hon! :) Idag har jag bara fönat håret torrt, det ser bättre ut med lite produkter i, jag brukar använda gelé i topparna för att få det lite "spretigt" och spikrakt. Ni får se bild nån dag då det är fixat med!
Sedan färgade jag håret själv, även denna gång med Schwarzkopf Country Colors, fast i nyansen 65 kastanj. Jag är osäker på om jag är nöjd med färgen, det var Patrik som valde... Jag tror nästan jag vill ha antingen mer eller mindre rött. Just nu är det så mitt emellan... Kanske man ska gå all in och satsa på mycket rött? :D Eller brunt med bara en antydan av rött? Jag höll tre alternativ i mina händer, brunt, rött och mittemellan och självklart valde han den... Man ska lita på sin egen instinkt. ;)

Känner också så här i efterhand att nästa gång blir håret liite kortare och kanske liite mer uppklippt. var så osäker både vid klippning och färgning så då blev det nåt bara, så får man känna sig in och se hur man vill ha sen... :)

Fick lov att byta ut brynskuggan till en lite rödare också. Tog vad jag hade hemma och det blev mineralskuggan Mocca från Tikei. :)


Ombyggnad pågår!

Får hjälp av Emma med ny design så det är lite oordning här just nu. :)
Nu ska jag ta bild på mitt hår och lägga upp så länge...


I Promise

Jo just det! Idag lovar jag att visa bild på nya frillan. :)
Sen när jag ser ut som folk!

Marknadsfynd

Var ju självklart in på Hudikmarknaden i helgen och plånboken dök upp och ner ur väskan hela tiden. ;) Fyndade en riktigt fin klocka som passar så bra i vardagsrummet jämte min gamla ljuslampett över ett litet sidobord som jag glömt visa. Ett gammalt hittefynd, avlutat rätt och slätt. Älskar det! Klockan tickar så mysigt och hemtrevligt, har bara en otickande sen innan. Ser lite tomt ut där på väggen men Rom byggdes inte på en dag!

Hittade också billiga ljusstakar, såna stora fina som jag länge velat ha. Lade bara enr några flytljus nu men får köpa lite fina små klotljus sen och kanske nån av dom fylls med något annat... :) De fick stå och vara fina på ekskåpet tillsammans med en annan guldklimp som inte fått uppmärksamhet. Ett rostigt gammalt strykjärn! Det fyndade jag på fyndlagret(såklart), även skålen i mitten som har små änglar på fötterna. :)

Köpte ett plagg med som säkert kommer upp senare och såklart massa färgglada strumpor! :D


Ny Hårfärg

Igår färgade jag håret. Imorgon ska jag färga håret igen. Inte nöjd alltså!

När jag stod bland hyllorna med hundratals förpackningar hade jag fortfarande inte bestämt mig för vilken färg jag skulle ha. Så jag safe'ade med ljusbrunt. Dock trodde jag att det skulle bli mera brunt än vad det blev, känner mig ungefär som en nyans mörkare än råttfärgat nu och det känns lite tamt... Visst jag var dum och trodde att det skulle räcka med en förpackning till mitt hår, som ju faktiskt blivit rätt långt nu. Det hade nog blivit bättre med mera färg. Också är det ju en toning så då får man väl vara mer nerdd på varierande resultat än med färg...
Fast jag trooor faktiskt att kameran är lite orättvis också, det är inte riktigt så ljust på huvudet som bilden visar.

Men kanske ska jag köra på mörkare brunt ändå? Kanske en röd'isch brunfärg? Ni måste hjälpa mig att avgöra, här hemma får jag bara "vet inte" hela tiden, eftersom han inte alls tyckte jag skulle färga från första början...

Hjälp! Tänkte köpa ny färg imorgon och färga imorn kväll!

Dåliga telefonpics, slut på batteri i kameran...


Schwartzkopf, Contry Colors, 50 ljusbrun


RSS 2.0