Turquoise Rocks

Oriflame lanserade några "Limited Edition" produkter i samband med alla hjärtans dag, Very Me Heartbreaker Lipgloss och Very Me Heartbreaker Eye Pencil. Jag beställde hem en eyeliner som finns i tre nyanser; kolsvart, intensivt lila och skarp turkost och jag valde såklart den turkosa. ;)
Efter att ha använt den lite så här på vattenlinjen kan jag säga att jag hade väntat mig att den skulle ge en lite intensivare färg... men det är ju lagomt ändå när man bara vill ha en liten touch av färg!
Lite dåliga bilder tagna i bilen, i brist av tid..
Används här tillsammans med Oriflame Very Me Pink Me Perfect. Skönt att håret är så pass brunt nu att det funkar med rosa läppar igen! :D
Very me heartbreaker Eye Pencil      70:- (lanseringspris 45:-)

På Naglarna

Köpte två nya Dependlack igår på Maxi, det var faktiskt längesen nu. ;) Det första är ett lack som jag "behövt" länge nu, ett riktigt kornblått! Påminner om en snygg metallic-billack och det fick jag höra på jobbet också, haha! :)
Jag ber hundra gånger om ursäkt för utförandet men så kan det gå om man kommer på kl 21 att man ska lacka och man ska upp kl 05 morgonen efter. Stress och slarv följt av lakanpress. ;) Jag är som bekant rätt seg på att måla naglarna och så pass klumpig att naglarna brukar behöva lämnas orörda ett par timmar efter lackering. Dock tycker jag det här lacket torkade hyfsat fort och jag behövde bara lägga två lager så det var ett plus!
Det andra lacket var riktigt vårigt och fräscht så det spar vi till senare. :)

When beauty becomes an addictionJag missbrukar en body lotion för tillfället. Den doftar söt mango som mildras och balanseras upp av syrlig yoghurt och den är så härlig! Sommarkänslor 2.0. Dock är det ingen som tjänar på att jag berättar det för den har slutat tillverkats... Men lika god är den för det! :)


The way to brightness is dark...

Har färgat håret ännu en gång, det lär bli en klippning innan allt detta är klart! Den här gången har håret blivit ännu mörkare, typ så mörkt det kan bli utan att bli svart..! Under färgningen blev färgen blåsvart så jag nästan grät en skvätt och fasade för resultatet. Men det blev bättre än väntat. Dock finns fortfarande en antydan till rött men det får duga, nu vill jag bli ljus! Frågan är where I will go from here... Slingor? Blekningar med efterföljande violettoning? Den som lever får se...

Ansiktsbilden är tagen med blixt och sedan är det en med och en utan blixt på håret i profil.
Färgen jag använde heter L'oréal Excellence Créme i nyansen 3 Dark Brown. Visserligen en produkt ämnad för tanter och har en "föryngrande effekt" men jag tyckte om den. Så krämig och lättapplicerad, enklare att få ett jämnt resultat.
Live Well, Laugh Often, Love Much

Åh, jag hittade ett så fint armband på Dollar Store i helgen! :) Rostrött fejkläder, snyggt "nit"-lås och vacker text. Som hittat. Och det hittade mig och kröp in i mitt hjärta. Eller snarare ner i min korg. ;) Kollade knappt på prislappen men tippar på att det kostade 20-30 kr. 
Texten säger: Live Well  Laugh Often  Love Much
Har äntligen skaffat redigeringsprogram! Gratisfyndet Photoscape som jag inte funnit tidigare. Hoppas att vi ska komma bra överens.


RSS 2.0