Appropå Midsommar...

Sitter och försöker planera midsommar. Folk, mat, aktiviteter, KLÄDER... Hur ska man vara klädd tro..? Klänning? Casual eller finstass? Klackar eller barfota i gräset? Blomsterkrans!? :PKanske detta är det mest realistiska alternativet!?

 


På Naglarna

På mina naglar sitter just nu nr 210 från Depend. Ett solgult gellack som jag tycker är så fint att se på! Tittar man noga ser man mikroskopiskt små glitterpartiklar(syns lite på bilden med blixt och himmelbakgrund). :)
Tråkigt nog är det ganska svårt att lacka med. Det är jättesvårt att få det täckande och jämnt blir det aldrig, hur många lager man än lägger, dessutom har det väldigt lång torktid... :(
Nytt från e.l.f.

För ett tag sen gjorde jag en pyttebeställning från e.l.f. och provade på Liquid eyeliner black, Mineral lipstick natural nymph, Superglossy lip shine spf 15 goddess. Provade allt på direkten. ;)

Jag tycker ganska bra om alltihop. :) Eyelinern kan vara lite svårarbetad ibland, lite sådär svårt att få ett heltäckande lager men någon nackdel borde ju finnas för 15 kr!! Tycker också att det är synd att den inte är vattenfast, det är inte alltid den sitter hela dagen. Men jag älskar fiberspetsen, min favorit!

Läppstiftet visste jag redan att det var en winner då mina systrar har det. Det är matt och neutralt i färgen, som läppar med lite foundation fast utan torrt fnas! Färgen kan bli lite mer rosa och mörk till min ljusgula hudton än jag hade velat ha det men det blir perfekt om man är sparsam med appliceringen. Det ultimata läppstiftet till mörka sotningar och sminkningar där läpparna inte får ta mycket plats! Tappade bort mitt efter bara nån dag så nu gråter jag floder och håller hoppet uppe om att det kommer tillbaka. Tur att det bara kostar 35 spänn..!

Läppglanset är väldigt fint, lite rosa/aprikost/koralligt metallic, väldigt somrigt! Doftar godis. Känns ganska klistrigt på läpparna men är lätt att applicera, ligger väldigt jämnt och fint och solskyddet är ett stort plus hos mig så det går hem ändå. :)


Bild från morgonen med eyelinern och natural nymph, och sedan på eftermiddagen med samma eyeliner och goddess på läpparna.
Viktig Fråga

Oj vad konstigt och ovant det kändes att logga in på bloggen!! :O :D
Tänk att det finns de som letar sig hit ibland ändå, ni måste vara arga på mig... :'(

Den stora frågan är ju då..; Tycker ni att jag ska hålla igång bloggen fast mitt bloggintresse är väldigt sporadiskt och det blir lång väntan mellan inläggen??? Vissa anser ju att man måste vara totalt engagerad eller så skiter man i det helt. Tala gärna om vad ni tycker, om det duger så här. ;P

Nu är jag i alla fall arbetslös i minst en vecka så den ska jag använda till att få igång blogglusten och lusten för smink och allt igen! :)

Hey ho, let's go! :D

RSS 2.0