En Dag I Birsta

Efter jobbet på förmiddagen åkte vi upp till Birsta Och jag fick med mig lite hem att ha ont i ekonomimagen för. ;)

-En brun fejkskinnsväska från H&M, aningen billigare alternativ till finingarna man dreglat över på indiska... Har velat ha en liten, brun axelremsväska i flera år nu så en budgetvariant duger alldeles utmärkt!

- Nya solglasögon. Låg först på listan! Har rent av blivit mobbad för mina gamla som hängt med några år nu och blivit liiite skeva och repiga... :P Blev ett par som jag spanat in från Guldfynd som det dessutom var nedsatt pris på!


-Fina vita ramar. Visste exakt vad jag skulle ha och hittade hyfsade på Gallerix. Sen hittade jag på ikea som var identiska med hjärnfotot så då köpte jag dom med. Får väl lämna tillbaka de dyra från Gallerix kanske, eller så går de väl åt... Ni ser väl skillnaden?? ;P Det är solklart!

 

-Spetsgardiner från Ikea! Blev rejält sur sist vi var på Ikea och jag övertalades till att prioritera bort dem. Köpte tre pack nu; till de två vardagsrumsfönstrena, en längd som ska bli ett välbehövligt myggnät och en längd som skall delas och användas till ett projekt som jag hoppas blir klart snart. (längtar)
Osäker på om jag blev nöjd med resultatet i fönstren. Grubblar på om jag ska ha spetsen bakom de andra eller intill, eller ensamma och om de turkosa ljuslyktorna ser fel ut... Får bekanta mig med dem ett par dagar och se... Jag brukar vara bra på att ändra om efter ett tag. :P

Före- och efterbilder. Var så in i bomben less på bågarna!

Före

Efter

 
Nöjd med mina köp! :)
Imorgon blir det tydligen sundsvall igen men ska försöka vara lite snålare då...


Iced Blonde

Färgade håret förra lördagen... L'oréal Casting Creme Gloss, 910 Iced Blonde, för att få ur allt det gula i mitt guldlocksblonda hår. :P Det funkade kanon! Dock känns håret lite grönt nu... vet inte om filtret som ska rena vattnet från koppar inte gör sitt jobb eller om det är färgen eller nåt annat... kanske ren inbillning!?

Såg nu när jag sökte bild på förpackningen att det fanns en light iced blonde också, hade jag hittat den hade jag valt den istället! :)

Bilder, båda tagna i kallt ljus. Syns stor skillnad nere i topparna.

Före

Efter

Bildkälla


Madness

Jag går här och blir tokig! Känner att jag bara måste göra något, ut med kreativiteten, avreagera mig på något! Fick en enorm inspiration till att göra något åt vår hall som, hur städat det än må vara (ibland), ser ut som skit, ett utrymme där man bara ställt allt som inte passar in i övriga rum. Inte direkt det första man vill visa av sitt hem... Så jag rände runt i huset och försökte hitta lösningar bland andra möbler och prylar men hittade inget så i ren frustration rotade jag fram en blå eyeliner från Oriflame Very Me och kletade under ögonen. En minimal avreaktion, nu måste jag hitta på nåt mer... Nån riktig sminkning kan jag inte direkt göra, måste köpa en ögonskuggsprimer då min älskade cremeskugga helt plötsligt torkat ihop...

Blått under ögat blev förresten riktigt härligt, kanske en ny snabbis-favorit? :D Lite svart eyeliner på övre raden vore kanske inte helt fel till. Enkelt och kul!
För skönhetens skull

Jag hittade en dosa i Patriks fiskelåda. En blommig gammal plåtdosa fylld med ett par krokar! Ett par söta ögon senare var den tömd och min. ;) Den blev så himla fin i sovrumsfönstret bredvid min älskade lykta så där får den bo, fylld med små örhängen. Är så fint för ögonen varje gång man går förbi! :)RSS 2.0