Shoes, shoes, shoes... 

Förra veckan valde jag ut sex finingar från Deichmann så jag tänkte att vi kör på med samma tema fast finingar från skopunkten istället! :)
Tala om vilka du helst skulle vilja ha också! :)

Själv gillar jag nog bäst de båda på mittersta raden. De första är riktigt fina på nära håll med alla sina detaljer och kängorna tänker jag mig slarvigt knytna runt fotleden och med en söt spetsstrumpa som kikar upp också något fint i denim till, kanske en kjol med hängslen(typ snickarbyxmodell). :)

 


Skor till Salu!

Tänkte om jag äntligen ska ta och ge upp dessa skor och sälja dem till nån fin själ...
De är köpta 2009 för 299 kr, märket är Duffy och storleken är 36. Använda en gång då jag var rätt naiv och tänkte att de satt finfint, när de i själva verket sitter dåligt, remmen är för stor och sulan följer inte min fots form. Men de kanske kan passa någon annan bättre?? :)
De är så fina så det är ju synd att de bara får stå här i min hylla...

Om nån är intresserad så lämna en kommentar med mejladress så kan jag mejla. :)


Hittade bara en liten bild på min gamla blogg, säg till om ni vill se större.... :P


New Babies

Idag har vi varit till Birsta och köpt en ny säng! Ska bli så underbart när den kommer nästa vecka, först nu inser man hur plågade våra kroppar har blivit av den gamla!
Jag köpte även tre par skor på skopunkten, 548 kr, absolut inte illa pinkat! :)
Blev inte alls några som jag har kikat på på hemsidan(och som jag lagt i ett planerat inlägg till nästa vecka...) utan dessa!

 

De första är så söta på fötterna och satt så perfekt så jag blev bara tvungen att ta dom... :) Skopunkten har en förmåga att alltid sälja skor som förljer formen på mina fötter perfekt! Mina allra skönaste högklackade skor är köpta där. :) Textilskorna var planerat, känns som ett måste att ha minst ett par såna (den övre kanten är röd och den undre blå), och sedan blev det också ett par vita tennisskor med silvertryck och silvrigt foder på insidan. Jättesköna! (bild fanns inte på hemsidan och vår kamera har pajat! Kriiiiis!) Nöjd är jag. :)


Shoes, shoes, shoes...
En liten samling finingar från deichmann.se :)

Vilka gillar du bäst??
Själv får jag nog säga ballerinan längst upp eller remsandalen längst ner...


Optimals Nutri Calm - Recension

Under vintern har jag använt en ansiktscreme från Oriflame för känslig och torr hy. Känslig hy har jag alltid men under vintern blir den ju också extra torr så då har man ju nytta av den kombinationen.

Optimals Nutri Calm har fungerat för mig. Huden har i överlag hållit sig smidig och mjuk trots att jag inte varit noga varje dag. När jag slutade använda den för ca en vecka sedan och gick över till en lättare fuktcreme märkte jag direkt hur jag började bli mer torr kring näsan så den kommer få gästspela nån dag i veckan ett tag framöver också till vi fått riktig värme.
När det gäller den känsliga biten så har kanske inte huden varit helt själaglad och harmonisk hela vintern men jag tror absolut den mått bättre än om den klarat sig på egen hand!
Som plus i kanten gillar jag även doft och konsistens, lagomt fyllig utan att den lägger sig som en klibbig hinna och en mjuk doft som känns fräsch utan att dofta för starkt.

Detta är en bra och näringsrik ansiktscreme enligt mig och om ingen annan klår den kommer jag definitivt köpa den till nästa vinter igen. :)

Pris: 170 kr HÄR


Äntligen Vår!

Våren verkar ha kommit för att stanna nu och äntligen har det blivit vår här på bloggen också! Har inget ps just nu så fick göra en header i paint. Inte lätt att få till nåt bra då, men den får allt duga så länge! :)

Till veckan ska väl det här stället få lite mer uppmärksamhet också, tills dess kanske det finns några önskemål på sminkningar?? :) Vore kul att få lite "uppdrag".

Njut av solen! ♥

Stiltje

Det är extremt låg aktivitet här just nu för jag jobbar hela tiden känns det som. Är det inte här uppe på fabriken så är det på dagis eller fritids. Men jag klagar inte. :D

Hade ju varit nice om det gicka att sprida ut arbetstillfällena något, så jag slipper vara arbetslös och uttråkad i flera veckor och sedan bli tvungen att tacka nej då det blir för mycket vissa perioder! :P Om man nu ska vara på det viset.. ;) (men man får ju tacka och ta emot!)


Ni får helt enkelt hålla utkik och vänta på att jag blir arbetslös igen! höhö :P

RSS 2.0