Dagens Makeup

Jag blev lite less på det färgglada igår så idag blir det bara brun eyeliner(gel-liner från Coastal Scents) och en gnutta skimmer i inre ögonvrån. På läpparna sitter ett gammalt favoritläppstift från Oriflame. Det är så mjukt och härligt!

Middagen blev förresten otroligt lyckad. Vi skrattade så vi fick ont i magen och var så där allmänt knäppa som vi så lätt blir när vi ses allihop. Kanonbra mat och underbart sällskap. Vad mer kan man begära? ;)





Fick inte visa upp mina snygga brudar så ni får nöja er med en bild på min mat...


Svar på Kommentar

johasnna om Girls night out!:
¨åhh, läste att din andra syster också ska ha barn. När r det er tur? <3


Johanna lämnade ingen bloggadress så jag svarar på hennes fråga här. :)
Svar: Det får ni vänta några år till på! Visst börjar även jag bli lite bebissugen men jag känner att jag vill ha utbildning klar och gärna också ett fast jobb innan för annars kommer det aldrig bli av att jag utbildar mig... Finns inte en chans att jag skulle ha tid till den intensiva utbildning jag vill gå om jag samtidigt har ett barn att ta hand om.
Jag är ju inte mer än 21 heller så förhoppningsvis har jag lite tid på mig. ;)

Girls night out!

Ikväll ska jag ut och äta med tjejerna på Texas! =D Ska bli så himla mysigt att få umgås lite. Tycker inte det var så längesen men sist kanske var på Sex and the city 2? Roligt ska det bli i alla fall. Det är förresten min födelsedagspresent från tjejerna. Smart av dem att ge något de också får njuta av. ;) haha

Sen har jag ju gått med i eventet på facebook om att man ska bära något lila idag så då fick det bli en matt lila ögonskugga och matta lila naglar! =P Hade visst inte så mycket lila kläder som jag trodde...

Har också varit lite småkreativ och satt ihop flera olika kedjor till ett halsband. Saknade ett långt silvrigt halsband så det var bar' å hitt' på nå! Skulle haft nån fetare kedja också ju men man tager vad man haver. Lite kul blev det. =)








Tävlar...



Jag tävlar om ett hudvårdsset hos Lady Dahmer.

Tävlingen avslutas Torsdagen den 28'e oktober.

Var med och tävla HÄR du med!


Undrar ni varför jag slaviskt lusläser alla hennes inlägg??
Hon är en riktig människa, en människa med vettiga åsikter, även om man inte håller med på varje punkt så vet hon exakt vad hon tycker och kan argumentera för det! 
Hon är min motsats i bloggvärlden, skriver om de saker som vi egentligen borde prata mer om, kunna mer om, fundera mer över och var och en bilda sin egen uppfattning om. Alla de frågor och ämnen som många av oss inte orkar tänka på sitter hon och för debbat om dagligen och lyckas nå ut. Tack vare henne har jag upptäckt LCHF och tack vare henne har jag förstått varför det är så viktigt att bryta könsrollerna(även fast jag själv passar så fint in i den kvinnliga rollen...Något dubbelmoral där från min sida, skamset nog...)

Hon är en av få bloggare jag känner att vi verkligen behöver.


Nyklippt

Har varit till Susanne och fått håret uppfräschat idag. Fast det var patriks hår som tog längst tid, han med sin kalufs! Själv tog jag bara topparna och fick en aning uppklippt så jag kommer ifrån det här fixet.. så det bara kan vara. :) Hade egentligen velat klippa upp liite till men mitt hår slits så lätt så det vore dumt. Är nöjd ändå. :)
Fast detta blev ju ett dåligt foto, syns inte ett dugg att jag klippt mig, ser ut precis som vanligt... well, well, jag orkar inte anstränga mig tillräckligt för att ta ett nytt, mår inge bra idag...
Nästan så jag önskar att jag kunde få magsjukan nån gång (nästan alla i omgivningen har fått den) så jag kan bli frisk sen! Spy en stund liksom och sen blir det bra... Hellre det än att gå så här och må halvdåligt och inte veta när det slår till... "/

Hoppas ni andra har en bra dag i alla fall! =P



Vad tycker ni förresten att jag passar bäst i för hårfärg? Nu när jag testat både supermörkt, mittemellan, rödblont och mitt naturliga blonda. Borde jag göra nåt eller ha det som det är..?

Här hemma får jag nog inte röra ett hårfärgningspaket nåt mer i alla fall, han är bara glad att jag äntligen är mig själv igen. x)


Dagens Makeup

Det blev rosa!
Hade ingen som var så där riktigt ljusrosa så jag lade först vit och sedan försökte jag lägga liite rosa i det så blev det rätt lika det jag tänkt mig. En aning mörkare skugga format som ett rätt skarpt V i globlinjen.
Lite eyeliner behövdes förstås så ögat kan göra någon form av statement. :P

Kom på att idag kontrar visst det gröna och får in en riktig knock-out på det blå. ;)
Orange framhäver blått och rosa framhäver grönt alltså. Som tydligt visat. :P


En isig fredag

Idag är det runt 7-8 minusgrader här och hela sjön har frusit uner natten.
Tänkte när jag vaknade att jag ville gå ut och ta lite bilder på den vackra frosten men jag har ju så dålig kamera så då är det inte så kul... Man blir mer och mer kräsen när alla köper systemkamera! =P

Sträckte på mig vid frukosten så det brakade till i ryggen som aldrig förr och nu har jag ont ända fram på bröstkorgen och svårt att vrida mig... =S Hoppas det är nåt som går över under dagen!!

Ska sminka mig idag. Hade tänkt igår med men dagen bara flög iväg... Idag tror jag det blir något ljust men vilken färg har jag inte bestämt mig för ännu! =)

Ha en bra dag! ♥




Tog mig i alla fall ut på bron och fick med lite frost på glasdörrarna.
Och ja, bilden är lite lätt redigerad...


Vackra skapelse...

Den här klänningen fanns med i ett mejl från ellos för en tid sedan och jag letade febrilt på hemsidan utan att hitta den. Men medan jag letade stora tröjor till inlägget under nyss hittade jag den! Den är så fin! =)

Dock märkte jag att den ter sig olika på de två bilderna... Någon som vet vilken som stämmer? Den är ju betydligt snyggare på modellen i alla fall... Utan kanten under bysten och ett ljust parti som ser mer beige ut än grå...

Anyway... Vill Ha!! =D


A boobjob please...

Ofta önskar jag ju att boobsen hade varit hundra ett par storlekar mindre och så här i hösttider är det min största begäran ever. Tänk att få ha stora, mysiga tröjor som till exempel de här utan att se ut som ett tält!? =D Lycka till er med små, vackra bröst... uppskatta dom!

Malou SEK 799, Modström - NELLY.COM
Från Nelly


Från Haléns

Florence Knitted Sweater SEK 499, Jeane Blush - NELLY.COM
Från Nelly


Dagens Makeup

Idag har jag gjort om den jag inte kunde visa förra veckan. Tycker det blev härliga färgkombinationer i orange, broze och brunt. Tog det lite försiktigt med den bronziga skuggan eftersom jag inte tycker mina ögon gör sig bra av för mycket sånt.
Tyvärr tror jag den bruna skuggan idag är lite folkskygg... Det ligger som ett lite mörkare V längst ut...

Jag har använt två orangea skuggor ur 120 paletten (en lite ljusare längre in, en mörkare mitt på) och en ljus med gult skimmer.
Den bronzefärgade är från en uråldrig Isadora-palett och den bruna(de som inte syns...) är en gammal goding från Oriflame.





Liiite blått lyckades väl ändå det orangea locka fram! =)


En grådassig tisdag

Nyss hemkommen från veckans körlektion som gick förvånansvärt bra. Förra veckan var jag väldigt nervös och fick panik då och då(kör i stan just nu) men idag var jag helt lugn även om jag hade flera bilar bakom mig, helt nere i varv liksom. Misstänker att det kan bero på att jag håller på att bli sjuk! =( Har flera i omgivningen som ligger i magsjuka så det är bara att äta lite peppar och hoppas! =P

Tror jag ska pilla ihop en liten sminkning nu faktiskt, kanske den med bronze som ni inte fick se förut.

Tänkte också avslöja att jag äntligen filar på ny design till det här stället! Är så fullkomligt less på det här lila nu och jag kan ju ingenting om sånt här så det har tagit sin lilla tid... Men nu fixar jag egen header och är rätt så stolt över "allt" jag lärt mig i photoshop! Bara HTML kvar då... x)


Update: Hoppsan! Tog mig hela dagen att få detta publicerat eftersom jag plötsligt blev barnvakt! =)
Nu är i alla fall designen i stort sett klar som ni ser! Jag är jättenöjd över att jag klarat av det nästan helt själv(lite hjälp av Emma via msn). Vad tycker ni? =)


Toxic Tale

Blev just lite kär i MAC's läppstift Toxic Tale från Venomous Villains-serien, skulle jag unna mig nåt från dem så skulle det nog bli detta! Riktigt härlig färg, känns väldigt vårfin... =)





Jag lånade bilderna av Sanna på Purity.webblogg.se så det är alltså hennes snygga läppar och inte mina! =P
Hennes bilder känns alltid så verklighetstrogna så jag vågar nog lita på att det är lika snyggt i verkligheten. =)


Dagens Fråga



Ja titta en dagens fråga! =D
Detta är en lite intressant fråga tycker jag som dök upp när jag jobbade med 5-6 åringarna igår.
Hur gör du??
Själv väntar jag till efter frukost med att borsta dem, tycker det smakar äckligt annars...


Dagens Smartis!

Jag hade nästan gjort klart en sminkning när jag insåg att kameran är utlånad... x) Det blev ganska fint i orange, bronze och brunt... nåja, får väl göra nåt liknande en annan dag då jag faktiskt kan visa! =P

Det är storm här idag, det kanske det är i hela Sverige nu? När jag kom hem från jobbet hade vi en nästan helt lös kant-plåt (eller vad man nu kallar det) på taket som låg och slog jättehårt så jag var riktigt orolig att den skulle fara ner och träffa någon eller något! Som tur är har man en händig sambo som kunde fixa det när han kom hem. =)
Har hört rykten om snö inte så långt norrut men än så länge har vi inget här(peppar, peppar). Får väl se hur det ser ut imorn bitti...
Nu ska jag sluta ordbajsa på er! =P



Förra året den 11e oktober var marken täckt av ett tjockt lager frost...
Så det är inte så tidigt som det känns med kylan ändå...


Katts of Sweden!

Nä nu tror jag väl att jag svimmar! Hittade en annons i en tidning (jo ni, ibland är det riktigt spännande med annonser) som gjorde reklam för en webbutik med silversmycken så jag bestämde mig för att komma ihåg namnet och kolla upp det... Och det är verkligen fina smycken! Absolut my cup of tea!

Jag skulle väl dö om jag fick nåt av det här i tex. (host) julklapp eller nåt! (host, host)
Nej justja, han läser ju inte min blogg... =(




Butiken är alltså http.//katts.se!


Dagens Låt



~Jack Johnson - Banana Pancakes~

Nog för att det inte stämmer in så bra på denna soliga dag men den är så skön helt enkelt. =P
Den muntrar upp mig efter en dålig körlektion!


Dark Lips

Tänkte att jag måste ju prova att måla läpparna sådär riktigt mörka och haka på trenden... Men näe... det här är nog inget för mig. Tror inte jag kan lära mig att tycka om det, hur många gånger jag än provar.
Och vet ni vad jag lade märke till? man ska se till att ha riktigt återfuktade läppar om man ska måla dem så här mörka... annars finns det risk för att det torra blir mycket mörkare än resten! =P

 

Hoppsan! Trodde jag kunde tala om vart det finns att köpa men det har visst utgått... däremot kan man säkert hitta liknande bland Oriflames nuvarande sortiment. =P


Sovrummet

Som ni vet är sovrummet fortfarande inte klart men det kommer dröja länge innan det är det så jag bjuder på lite detaljbilder nu så får ni se helheten senare! =)














1. Mörkbetsat gammalt trägolv som vi hittade under en gråspräcklig plastmatta
2. Tapeterna skimrar i vissa vinklar. Gammeldags romantiskt med medaljonger och rosor. (Jo Patrik var faktiskt helt med på det!)
3. Kuddar i murrig Plommon/Burgundy, perfekt blandad färg.
4. Älskar den krukväxten bredvid min loppisfyndade fotogenlykta! Kan vara den snyggaste matchningen i hela huset...
5. En liten kanna jag hittade på Dollar Store för 30.- som ska få nån liten planta i sig.
6. Fönsterlampa från Kjelles i Hudik.
7. Fönstret i sin helhet.

 


101010

Har ni tänkt på vad det är för datum idag? =P Det kommer vi bara uppleva en gång!

Idag blir det nog en slappdag för min del, jag ska bara tvätta nån tvätt och diska nån disk, annat är det för P som inte vet hur dagen ska räcka till inför älgjakten som börjar imorgon! Han är nog rätt spänd nu, först året... =)

Vi hade supermysigt hos Malin och Örjan igår, blev där många timmar och hann umgås på ett sätt som man inte gör på vanliga kalas då hela tjocka familjen är samlad. Mycket trevligt var det! ♥

Vi får se om mitt öga klarar av lite smink idag? Jag är sugen faktiskt, har ju så tråkigt med... Om inte så provar jag nog nåt nytt läppstift från Oriflame, kanske nåt riktigt mörkt som verkar bli så hett i höst? =P


hösten -08


Another Birthday

Är man en Viklund får man äta tårta för jämnan. Inte konstigt att man *har lite former*!
Idag är det Örjan vi ska gratulera, som fyllde år i torsdags.
Ledordet för mig idag är Simplicity. Nya jeansen, vit basic-topp och röda läppar med Very Me Lip Stain. =)
Har skippat mascara i flera dagar på grund av en liten vagel och nu börjar jag tycka att det är lite coolt...
Less is more baby. ;)



Inte lätt att ta bild på sina egna ben...

Nu fick ni se rätt mycket av vårt nya sovrum... som fortfarande inte är klart! Vi har fortfarande inga garderobsdörrar uppe(dom ska målas) och tapeterna är bubbliga så det måste fixas, sen är det vissa andra viktiga saker kvar... Vad tycker ni om det ni fått se? =)


Caught...

JA det är sant, jag har fastnat för trenden med snörade kängor med klack! De här tycker jag är sjukt snygga, tänk er till ett par härligt slitna jeans och en stor kofta... fint. =)
Fast det ska såklart vara en rosett längst upp också, såg tomt ut när de stoppat i snörena... Eller så virar man dem runt som på andra bilden, också rätt snyggt...




De här hittar man hos La Redoute för (svälj) 974,25.- (nedsatt från 1 299.-, äkta kalvskinn)

Jag ska drömma ljuva drömmar om dem inatt...


Nya Jeans

Jag blev ombedd att jobba här uppe på fabriken idag så därför har det varit tyst här. Annars hade jag tänkt visa naglarna jag målade igår kväll men nu har de blivit så stötta och fula så vi struntar i det. Typiskt, jag som inte ens gillade färgen! x)
Direkt efter jobbet åkte vi in till stan för att köpa jaktkläder och sen hann jag kika lite mer på Lindex där jag fått presentkort och jag gick därifrån med ett par nya jeans. =) Trodde dom skulle finnas på hemsidan men tydligen inte så ni får se bild senare, blir så dåligt ljus nu ändå. Dom är så där lite "skitiga" i färgen och jag är jättenöjd. Resten av presentkortet ska jag handla upp en annan dag, det blir nog antingen nån kofta eller skjorta tror jag.
Imorn ska jag jobba igen så inget bloggande då heller...

Kan visa vad jag skulle köpa om presentkortet inte hade nån gräns... =P


För att nämna några av alla snyggsaker. ;)


Deichmann

Ni får väl tycka precis som ni vill men jag själv fastnade verkligen för den här skon som jag hittade på Deichmann skor. Märket Graceland bjuder på flera possitiva överraskningar och billigt är det med, 299 kr för de här lite udda och snygga pjuxen. =) Synd bara att närmsta butik verkar ligga i Bollnäs...


Discover Colombia

Här försöker man pigga upp sig lite i höstrusk och förkylning. Imorse efter frukost tog jag ett härligt fotbad och nu har jag tagit en lång dusch med mina nya Discover-produkter med choklad/kaffedoft! Det luktade som att sitta på ett café där alla dricker kaffe och äter chokladmuffins! =)



Finns nu till extrapris för 49 respektive 39 kr
Body Scrub
Shower Cream


Fler presenter

Alla goda ting är tre. :)
De här tre nagellacken från Viva la Diva fick jag också av Amy när jag fyllde år. Jag har provat dom lite redan men inte fått några bilder så ni ska få se så småningom... Färgerna är 58, 47 och 77. 

Minns ni förresten när jag alltid använde det där typsnittet i dagens fråga? Vad hände med det egentligen??


Very Me Eyeliner

Den andra Very Me Clickit-produkten jag köpte från Oriflame var en blåmetallic eyeliner. Nä jag kan verkligen inte hålla inne med att jag rådiggar den! =P Den har en lagomt blöt formula som lätt glider på jämnt och penseln är precis lagom mjuk och väldigt spetsig. Jag tycker den är riktigt cool i färgen också. =) Den enda lilla nackdelen är att den kliar lite under torktiden men sen blir det bra så det kan jag tåla.
 
Ögonfransarna var ju målade sen imorse så det blev lite kladd på dem, därav de konstiga "topparna".
Och ja jag skaaa fixa ögonbrynen, låt bli att kolla på dem bara så blir det bra. ;)

Eyelinern kostar 59 kr till fullpris men har nu ett lanseringspris på 39 kr!
Det finns även fyra andra nyanser, check it out->Oriflame  





Tack för alla eventuella komplimanger, jag vet att jag är ovanligt fräsch idag! x)


Vad ska man se??

 





Kom på att imorn börjar ju Desperate Housewives och det är ju suveränt men det är ju Glada Hudik-teatern också samma tid!!!
Vad gör man!?

Bildkälla
Bildkälla

 


Dagens Makeup

Försökte lite halvhjärtat att göra något brunt och grön/guld/gult. Den övre skuggan är egentligen ruskigt fin med sitt skimmer men det framgår inte av bilden, här ser det mest bara tråkigt och konstigt ut.
Jag mår inte så bra idag, vet inte om det är allergi eller förkylning men jag kanske skulle låtit bli sminket för piggare ser jag inte ut nu..! =P
Och jag vet att mina ögonbryn är skamligt ovårdade. Måste ta tag i det nån dag...

Bara en dålig bild får ni också.
Inget positivt idag! =P


Snyggt på fötterna


Hittade massor av snygga kängor och stövlar från Skopunkten som jag skulle kunna traska runt i i höst. Give me all of them! =P Favvon är kaske ändå de med högst skaft och flera remmar runt benet(trean överst) men jag vill ha ett par med rejäl sula som på de med hög klack(andra längst ner). Allihopa kostar 399.- st.

Vilka tycker du är snyggast? =)

Oriflame ♥ Rosa Bandet

Som så många andra företag har Oriflame startat en Rosa bandet-kampanj! Du kan köpa det här härliga paketet med duschtvål, flytande handtvål, fast tvål och den populära Tender Care för 149.- och samtidigt skänker du 20.- till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Det är fint att se att så många gör sig stor möda för att samla in pengar till detta, även om det alltid gynnar dem själva också.

Discover China
Körsbärsblom


Berggårdens Invigningshelg!

Igår startade invigningen för Berggården och vi var där och åt. Nam nam! Ikväll blir det pubkväll med liveband och man kan boka bord och käka en härlig buffé. Hur många är det som ska dit??

Vad sägs om en Gnarsp Banana eller en Gnarparita?? =P




Very Me Lip Stain

Jag kunde inte hålla mig från att beställa en av de nya lip stains som Oriflame nyss lanserat! Det blev en röd, jag har länge varit på jakt efter snygga, röda, matta läppar och tänkte att detta kanske är IT!
Fast jag vet inte än vad jag tycker... Den luktar jordgubb och är väldigt behaglig att applicera, dock är det svårt att få ett jämnt resultat och även sen jag låtit det torka en bra stund tycker jag inte att det blir helt matt. Kan nog bli mycket bättre resultat med en röd läppenna under för lite jämnare och mer intensivt resultat.

Men visst är det rätt så snyggt ändå!? =)

Pris: 59 kr/3.5 ml




Pierre René

Dessa tre skuggor från Pierre René fick jag av Amy när jag fyllde år. =)
Underbara färger! ♥
No 09 och No 10 ver de jag använde härom dagen då tjejerna var hit.



Solljus



Dagsljus


Europe - Hero



Idag är det Europe som håller mig sällskap här hemma. Känns väldigt ovant att jag inte jobbar eller ska nånstans, som om det var hur längesen som helst. =P

Jag föredrar egentligen Europes gamla låtar men denna från Start from the dark(2004, räknas det kanske som gammalt nu?) är så fin.

You were my hero, my friday night
You wrote the soundtrack to my life
And gave me something to hold on to
When I was groing up you were the rock
In my life

RSS 2.0