Advent!



Bättre sent än aldrig. Jag konstaterar att nu är julen på väg med stormsteg!
Gjorde allt klart i lördags, bara tomtar och julegranen kvar. Jag vill att det ska bli jul nu!

Ingen Dagens Makeup idag då jag går utan smink. Men imorgon, I promise you, blir det färg. =) Har också kammat hem ett riktigt fynd från Tradera som jag visar när det har kommit! =P Spääännandee!

Nu ska jag snart till jobbet. Blir nog rätt länge ikväll. Jobbigt men bra för framtiden.

Vi höres!


Dagens Adventmakeup

Grå sotning och klädd i svart, rött och grönt. Julen är välkommen. =)

Tände ni också första ljuset vid frukosten imorse? Det är så mysigt.




Pamper Yourself

Godingen Tender Care från Oriflame (min personliga räddare i nöden) kommer nu i ny tappning lagom till jul. Lyxig guldförpackning och den doftar kola! (Tänk typ Werthers)
Kartongförpackningens lilla visdomsord känns verkligen inte heller fel, omtänksamt och tryggt.
Pamper Yourself (skäm bort dig själv). Kanske viktigt att tänka på nu i stressiga juletider! =)


Dagens "Makeup"




Hallå!
Hemkommen från skolan med Beccy, här hemma bakade vi kladdkaka och fikade tillsammans. Myys. =) Har för övrigt jobbat på stenbra i skolan idag så det känns prima!

Idag var jag ruskigt lat och oinspirerad så det blev bara naket och naturligt. Lite smått bronzing på kinder och ögonlock och en aning skimmer högst upp på kindbenen. (framgår inte på bilden)

Mascaran är Max Factor Masterpiece Max och på läpparna har jag Gloss Booster, Sugar Glaze från Oriflame. Lite för sötsliskigt för min smak egentligen, hade också ett mörkare från samma serie som heter Red Currant som jag "behöver" nu i höst men det är försvunnet. =( Det har en perfekt hallonröd/rosa färg...



Årets pjux!

Igår hittade jag så idiotiskt snygga stövlar på tradera! Verkligen de snyggaste skorna jag sett på hela året. Tyvärr skulle jag aldrig få på dessa över mina vader...:'( sorg, sorg...
Men finns det nån annan med strl 36 som gillar dom så rekommenderar jag dig att buda! Tänker dom till ett par mörkblå stuprörsbrallor. Det vore nice. =P
Lånade bilden från säljaren på tradera. (sök på strl 36)



Hallå...hallå...hallå...

Det ekar tomt här på bloggen.
Än så länge har jag bara snappat åt mig en enda följare på bloglovin och kommentarer finns det inte gott om. Känner mig ensam. =(
Var är ni andra..? Har ni övergivit mig?

Rubinstein, grr!





Helena Rubinsteins mascaror är ju riktigt fräsiga utanpå men frågan är om innehållet är lika fräsigt?
Någon som provat?

Lancôme Hypnose och Extreme ska vara bra va? Hittar många såna jag är sugen på.
Sitter nämligen ute på Tradera och kikar på en massa smink och möjliga julklappstips. Lägger till allt intressant i minneslistan så är det bara för älsklingen att gå dit och kika. Smart! Vi använder samma konto på tradera nämligen. =)
Jag hittar så mycket oanvänt smink så det är inte klokt! Sen om nån inte talar sanning och det faktiskt är använda grejer är det ju bara dem själva det drabbar på slutet, därför litar jag på att det stämmer.

Åh underbara paletter med skuggor i alla världens nyanser... *dreggel*


Bildkälla


Vill Ha


Helt galet söt topp!! Skulle mer än gärna ha den lagom till jul. =)
Finns på Cubus och de har även fler toppar med julmotiv. Värt att spana in. =P


Dagens Makeup

Idag var det dags för nåt eutralt tyckte jag så det blev brunt och lite vitt. Har använt min favoritskugga Cappuccino (Mono Essentials) från oriflame. Krossad i tusen bitar men lika välanvänd för det. =)
På läpparna sitter ett ljusrosa väldigt behagligt stift som tyvärr utgått. =/ Ett av mina favoriter där med.

Mina fransar bråkar alltid nu... får ingen pli på dom!


Powder Scrub

 



Det här är en ansiktsscrub som jag gillar väldigt mycket. Radiance Energy Powder Scrub, från Oriflame. Den är en så kallad enzympeeling och är i själva verket ett puder som du häller ut i handflatan och blandar med nån droppe vatten. Konsistensen blir då lite "knöligare" och du kan börja scrubba! Den är ypperlig för oss med lite känslig hud, då den inte har några stora rivande korn men den passar såklart alla hudtyper. =) Räcker länge gör den oockså, trots flaskans storlek.


Tokig Natt

Inatt provade jag den här som jag beställde från Oriflame senast. Tänkte att det kunde vara bra för mig som alltid ligger och kikar på saker och inte kan somna. Dessutom insisterade P på att jag skulle ta den. Liten juklapp i förskott. =)
Det lite roliga var att när P väckte mig imorse före sex nån gång och skulle ut och jaga frågade han "Vart har du grejen?" Jag såg oförstående på honom innan jag förstod vad han menade och sen såg jag den ligga bredvid mig. Är osäker på hur jag lyckades med det, hade satt den under håret och den har dubbla gummiband som satt på var sida om öronen... Hmm.
Å andra sidan vet jag att jag har flängt runt som en galning nu på morgonen. Vet inte vart jag ska häva benen, ingen liggställning känns bekväm. Jobbigt det där. ;)


Men visst var den för himla söt!? Vad kallas den här egentligen? Pannband? Ögonband? Sömnband? haha.


Dagens Makup

Knalligt turkost, liknande den jag har i headern. =)





Med blixt





Vill Ha



Nageldekorationer i massor av olika färger!
Skulle vara så kul om man kunde fixa lite snygga och speciella naglar. =)
Finns tex. på Shimmer.nu


Sötnos




Mammas bebis ligger här med benet som huvudkudde och kurrar behagligt. Han luktar illa, har fått flera tovor och är extremt kelsjuk. Märks att han inte är här så ofta just nu. Ska minsann skämma bort honom en stund med godis och borstning. Dusch kan väl knappast vara att skämma bort.. det får P sköta. ;)

Någon som vet hur vi borde göra med ögat hans, som fortfarande är väldigt svullet och rött??


Lite Humor i Vardagen

Jag var bara tvungen!
Rösterna... alltså jag skrattar ihjäl mig! Såå likt!


Dagens Crazy Makeup

Nån leksjuk idiot har fått tillgång till mitt smink!! =O
Detta kommer genast att undersökas, my people will be on it right away! ;)



Ps. Jag lär tvätta mig innan P kommer hem, annars får han hjärtstillestånd. x)


Var med och påverka



Vad tycker ni kära läsare om min nya blogg?

Gjorde jag rätt som bytte till blogg.se och var det ett bra beslut att låta skönhetstemat komma fram mer? Kanske vill ni fortfarande läsa om de spännande ting som sker i min vardag? ^^

Berätta gärna vad ni tycker och kom med förslag på vad ni vill läsa om! =D
Ni kan ju också tipsa om bra produkter jag borde prova eller så. =)

Premiär

Nu har jag precis provat rengöring, olja och dagcreme från Decléor-väskan!

Rengöringen luktade väldigt fräscht och den kändes mild men samtidigt effektiv.
Behöver jag ens säga hur oljan kändes?! Jag kunde nästan höra musiken från behandlingsrummet, här snackar vi total lyx! (oljan används före fuktcremen)
Cremen hade en otroligt lätt konsistens och den känns sjukt fuktgivande.
Detta var produkter som tillhör serien Neroli, för normal hud. Normalt sett är såklart förpackningarna större men detta var ju från en provneccesär.

Jag vet inte exakta värdet på väskan men om du vill skämma bort någon lite extra i jul är den perfekt! Man får prova många av Decléors produkter och verkligen känna sig bortskämd. Enda nackdelen är väl risken att man blir beroende. ;)


Duscha i Menthol

Pjuh, hemma efter ett extra långt jobbpass. Det blev länge dels för att P behövde hjälp där nere och dels för att jag tog tag i saker man inte gör så ofta. Skurhinken tex. är numera blå igen istället för brun. =P Det var svårare än man tror att få den ren.

När jag slutade min praktik på Hudcirkeln fick jag en väska med diverse produkter från Decléor. Den har mest fått agera prydnad sen dess och blivit totalt bortglömd. Tills nu ikväll. Provade duschtvålen med uppfräschande menthol och det var härligt. Luktar man i flaskan blir näsan alldeles ren och det var lika härligt att duscha med den. Det enda lite trista var att den inte skummade så där härligt som man tycker om. Eller så tog jag för lite eftersom jag snålar och vill att den ska räcka för alltid. ;)
Jag kan i alla fall dra slutsatsen att den är perfekt för en egen spa-dag då man vill skämma bort sig extra mycket och bokstavligt talat bada i lyx. Och det är väl tur det med tanke på priset, hehe.

Duschtvålen är alltså den grönblå flaskan.
Från och med imorgon tänkte jag även börja använda ansiktsrengöring, olja och cremer. Det blir spännande. =)


Rädda julen!

Jag har fått nys om att man tänker låta en omröstning slå ut en av pralinerna i Aladdinasken. Den ska tydligen ersättas med en nykomling.

Du kan vara med och rösta HÄR och se till att din favorit inte försvinner!
Vet du inte vem din favorit är eller om du har lust att vara snäll får du hjärtans gärna hjälpa mig att hålla Ägglikör kvar. Det går inte alls så bra för min favorit förstår du. =( Den ligger just nu sist! =O

Vilken är din favorit förresten? Och vad tycker du om detta?

Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker... Visst, alla är inte så goda, men det är ju ändå som det ska vara...


Helgens Makeup

Klockan är strax efter tre och det börjar redan bli mörkt. Om det nu bara kunde komma lite snö och ljusa upp tillvaron!

Lördagens make blev det guldsvarta till slut.
Sorry för dålig bild men ni vet ju i princip hur det såg ut i alla fall. Jag och mina sötisar Nora & Nils hade även krusat håret på varandra (Yep, även på tuffingen Nils) så mitt hår var stoort. =P
Lär tacka för en trevlig helg också!
Älskling lyckades skjuta sitt första rådjur när barnen var här och har gått på rosa moln sen dess. =) Jag och Nora gick mest och var gröna i ansiktet av allt innandöme vi såg. Hehe.



På söndagen blev det nånting skitfult, har ingen aning om vad jag hade i tankarna när jag gjorde detta. Blev massa vitt, lite gråbeige och läpparna fick prova på en korallaktig neutral färg som inte blev bra alls men jag hade inte tid att byta. Ibland blir det knas helt enkelt. =P
Jag var åtminstone på ett väldigt trevligt 16-års kalas med underbar tjälknöl och potatisgratäng och en kväll fylld av spel och gott sällskap. Mysigt. =)


Dagens Makeup

Lite vitt, lite grått och eyeliner. =) Får se om jag kör på röda läppar framåt kvällen.

Nu måste jag skynda mig! Beccy kommer och hämtar mig när som helst.

Ha en bra dag! <3




Första dagens sista inlägg

Nu ska jag ta och koka te och kolla på teve. Snart Criminal Minds. =) Känner att jag håller på att få ont i halsen, inte bra. =/
Imrogon kommer mina syskonbarn hit och ska sova hos oss. Roligt! Får mixa riktig myskväll framför Idol, antar att de (9 och 8 år) följer det. ;) Och sen blir det lördag, vi ska skjutsa barnen till nästa barnvakt, eller om mormor kommer hit och hämtar dom. I vilket fall som helst ser jag fram emot helgen! =D

Vi hörs!


Veckans Naglar

Har haft mörka naglar i flera veckor nu så den här veckan kör jag på ljust och naturligt med bara ett manikyrlack och vit nagelpenna under tipparna. Fräscht. =)


Nail Polish Remover

Nu måste jag få bort nagellacksrester från mina tumnaglar. På alla de andra naglarna började det flaga sig redan dagen efter de blev målade men tummarna är envisa och har haft sitt kvar en vecka nu!
Man vill måla på nytt ju. =)

Denna remover använder jag för att få bort naggellack. Från början tyckte jag den var urusel men det var innan jag insåg hur den ska användas. Den är lite geleaktig och du trycker bara ut en klick på nageln(så att det täcker hela), väntar en minut och sen tar du en bomullspad och torkar bort det. Busenkelt. Acetonfri är den också! =D
Ni kanske ser att den kommer från Oriflame, nu är den dock uppdaterad och är blå. Vet inte om den fungerar likadant...


Appropå inget

Haha! Lyssnar precis på Hassles nya låt på webbradion.
"Don't bring flowers after I'm dead" - Inspirerad av Vikingarna eller? =P haha bara måste påpeka... Tyckte det var lite skojsigt. Eller vad säger ni?

Blog Lovin

Följ min blogg med bloglovin

Bra grejer det! ;)

Dagens Makeup(er)

Framförs genom videoinlägg! Helt spontant så där. ;)



Gud så weird jag låter. Får skylla på att det är första gången!

Men kom jättegärna med förslag till helgens makeup. Det uppskattas!

Öga Nr 1



Öga Nr 2


Love




Idag har vi varit vi i 50 månader!
Jag älskar dig baby.


Söt start på nya bloggen. ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0