Tävlingen är avslutad!


Jag har avslutat tävlingen om ett makraméarmband och låtit en slumpgenerator på www.slump.nu dragit en vinnare. Den lyckliga blev Sara som bloggar på www.mammatillyrla.blogg.se. Stort grattis till dig! :D

Det här tyckte jag var kul, kul att några av er gillade armbandet och kul med respons. Lite bekräftelse. ;) 
Kanske blir det nån mer tävling i framtiden! :)


Ang. Tävlingen!Ja det här var ju dålig stil! Idag var dagen då jag skulle dra en vinnare i tävlingen om arbandet jag gjort. Dagarna har helt sprungit om mig och jag har ingen koll. Och för att ge alla en påminnelse och en sista chans att delta så väntar jag med att dra en vinnare tills på lördag kl 12.00. Hoppas ingen tar illa upp?

Tävlingreglerna är samma som innan, lämna en kommentar i DET HÄR INLÄGGET och sprid gärna tävlingen vidare i din blogg eller på facebook eller dylikt. :) Sedan LOVAR jag att jag kommer dra en vinnare på utsatt tid denna gång. Lycka till! :D


Studio Artist Lipstick - Recension

Då var den tredje och sista serien läppstift provad och uppvisad! Vad tycker ni? Finns såklart flera andra i Oriflames sortiment men det får bli en annan gång tror jag.

Det märks att Studio Artist Lipstick är Oriflames triumkort vad gäller läppstift. Det är cremigt och mjukt och precis som produktbeskrivningen lovar upplever jag att det fyller ut linjer och ger en känsla av släta läppar. Vissa av bilderna ser nästan lite retuscherade ut (men jag lovar att alla är helt oredigerade)! Det här läppstiftet doftar till och med gott, lite fruktigt! Jag tokdiggar också att samtliga är skimmerfria! Vill inte kalla dem matta då de är väldigt cremiga och därav ger lite glans men snygga, glitterfria, rena färger. Glider på läpparna nästan som smör.

Hittar dock EN nackdel och ni kanske kan gissa vad? Det är inte helt täckande. Speciellt mörka stift tycker jag är viktigt att de täcker bra så man får en jämn ton över hela läppen. Däremot försöker jag kompromissa och tänka att det kanske är en förutsättning för att det ska kunna fylla ut så bra... vad vet jag. Det enda jag vet är att jag verkligen gillar hur det känns på läpparna och jag funderar starkt på att köpa nån av de ljusare färgerna. Det får bli ett "finläppstift". :)

Produktbeskrivning:"Matt läppstift i snygga nyanser med silkeslen konsistens som ger felfri finish. Den cremiga formulan återfuktar och mjukgör läpparna. Läppstiftets patronform är speciellt utvecklad för att ge precis applicering."

Pris: 145.- (just nu till lanseringspris, 99.- !!)

Oriflame Beauty Studio Artist Lipstick

 

Oriflame Beauty Studio Artist Lipstick


Studio Artist Lipstick 2

Här kommer de sista fem från proffs-serien, de lite mörkare nyanserna!


Chocolate Brown


Moroccan Pink


Smoke Red


Dark Berry


Deep Plum


Swatches
Chocolate Brown, Moroccan Pink, Smoke Red, Dark Berry, Deep Plum

Personlig favorit: Moroccan Pink


På Naglarna

Mina naglar är lite pimpade för tillfället. :) Först två tunna lager av lacket Nude från e.l.f. Ett "ganska" blaskigt lack som inte gör mycket för ögat. Jag har visat det förr men då med kanske sex lager för att få någorlunda täckning och färg. Men det ljusar upp nageln lite fräscht och det är ju också fint... Depends topplack över som ger lacket en kallare ton än vad det egentligen har. Till sist pimpade jag lite med stenar. Det blev en blomma med blomblad på vänsterhanden och en droppe plus några "prickar" på den andra. Självklart också ett till lager topplack på de naglarna. Stenarna sitter ovanligt bra denna gång, gjorde detta i torsdags kväll och samtliga sitter kvar! :)

Trist att jag har rätt små naglar så det får inte plats så många stenar... :P Och efter en dags jobb på fabriken förlorar man mycket längd! Skadade en nagel i timmen i genomsnitt tror jag. Livet är hårt! ;)

Dåligt väder ger alltid dåliga pics...
Studio Artist Lipstick

Nu ni, mina damer och herar, är det dags för rolls roysen inom Oriflames läppstiftsfamilj! Oriflame beuty Studio Artist Lipstick är den senaste serien som just lanserats och som ni hör på namnet ska detta vara en professionell produkt för en felfri finish och oemotståndliga läppar! Spännande va? Det finns i tio nyanser så den här gången börjar jag med de fem ljusare och sedan kommer de fem mörkare i inlägg nr två.


Nude Suede


Pink Nude


True Coral


Hot Pink


Pure Berry


Swatches
Nude Seude, Pink Nude, True Coral, Hot Pink, Pure Berry


Personlig favorit: Pink Nude.


Oriflame Beuty Wonder Colour - Recension

Nu har jag visat samtliga tjugo nyanser ur läppstiftsserien Wonder Colour. Underbart med så många att välja mellan tycker jag(även om det finns några specifika nyanser jag saknar)! Däremot tycker jag att kvalitéten varierar lite mellan dessa tjugo. Vissa kan kännas aningen blaskiga och transperenta men de allra flesta är cremigt fylliga och pigmentrika. Jag gillar att det finns så många stift utan skimmer, bara färg rakt igenom, sånt gillar jag. Inte heller nån obehaglig doft vilket ju är viktigt.
Det sitter väldigt bra på läpparna och känns mjukgörande. Igår när jag testade tio stycken var mina läppar fnasigare när jag började än när jag slutade och tänk er processen;på med lite foundation, på med läppstift, fota, ta bort med makeupremover, på med foundation, på med nästa stift osv. Ganska påfrestande!

I produktbeskrivningen: "Ljuvligt läppstift med behaglig konsistens som lever upp till sitt namn och ger fantastisk färg och ett bestående resultat. Innehåller avokado- och jojobaolja som mjukgör och återfuktar dina läppar samt det antioxidantiska gojibäret som har en skyddande effekt." Och det stämmer bra! Det här är en produkt jag kan rekommendera. :)

Pris: 110.- (håll utkik efter extraerbjudanden)

 

 

Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick

 

Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick


Oriflame Wonder Colour Lipstick 4

Dags för de fem sista av tjugo. The reds... :)
Trodde lite smått naivt att jag skulle hinna bli klar innan solen gick ner så de tre sista är lite annorlunda vad gäller ljus och kvalitét. Tyvärr!


Coral Wave


Daring Red


Red Devotion


Red Copper


Irresistible Red


Swatches
Coral Wave, Daring Red, Red Devotion, Red Copper, Irresistible Red

Personlig favorit: Jag troor att jag tycker bäst om Daring Red eller Coral Wave.
Irresistable Red känns tantig! Hatar röda stift med skimmer. (Gillar inte skimmer alls egentligen)


Oriflame Wonder Colour Lipstick 3

Det tog sin lilla tid men här kommer nästa del av Wonder Colour Lipstick, nudes & browns!
Eller ja... den där dunkla morgonen då jag sortarade dem resulterade ju i en brun nyans bland de lila och det blev även en lila bland de bruna... Så kan det gå!


Total Nude


Beige Wonder


Summer Tan


Chestnut Glory


Purple Haze


Swatches
Total Nude, Beige Wonder, Summer Tan, Chestnut Glory, Purple Haze

Personlig favorit: Trodde det skulle bli lätt att utse en favorit bland dessa men tji fick jag! Vissa är mer tilltalande i färg och andra(de flesta) har ljuvlig konsistens och perfekt täckning. Beige Wonder blev till slut favoriten, inte alls så brun som jag hade trott utan väldigt diskret och behaglig, cremig och täckande. Tror jag måste skaffa en fullsize av den. :)


RSS 2.0