Tillbakablick

Jag har nog alltid haft ett visst intresse för färg...

Målarbok från -93 när jag var 4 år.



Senare blev det också extremt viktigt att kritan hade den perfekta nyansen.

Målarbok från -96 när jag var 7 år.


Gick igenom saker hemma hos mamma, ganska kul att se saker man har gjort genom åren. :)

Dagens Makeup

Idag har jag varit på 60-års kalas utomhus så när man inte kunde klä sig finare än i täckbyxor och fleece så fick det bli lite roligt smink istället! :) Blev en väldigt enkel variant med bara två skuggor men det var glittret som fick vara det piffiga.
Vad skönt det var med plusgrader idag! Perfekt dag att vara ute på.

Hade lite bråttom så det fick bli halvdåliga bilder tagna i bilen...

- Mineral Eyedust, Peacock från makeupcosmetics.com
- Turkos glittereyeliner fyndad på tradera
- en guld/gulskimrande skugga från 120-paletten


LdB Vitamin Skin Tonic

När mitt förra ansiktsvatten helt plötsligt(?) tog slut haffade jag första bästa flaska på ÖoB och det blev den från LdB. Lite kul att prova deras ansiktsvård också tänkte jag och betalade 39 kronor för flaskan.

Och var ska vi börja då? Jo vi börjar med doften. Det slog mig så fort jag sniffade lite att den luktar exakt som en bodysplash från H&M (rosa med snobben på) som jag missbrukade i högstadiet! Så ni som kände mig på den tiden och som gick och smygsniffade mig på halsen vet exakt hur mitt ansikte luktar varje kväll när jag går och lägger mig. ;) Först tyckte jag att det var helkul och blev nostalgisk men nu är doften övermäktig och det känna bara inte hudvänligt att badda ansiktet med så mycket väldoft varje kväll... Förstår inte varför den ska vara speciellt lämpad för torr och känslig hy...

Förutom det har jag inte så mycket att säga om produkten faktiskt. Den är lite intetsägande, varken hjälper eller stjälper. Den påstår att den ska förminska porerna men mina är precis lika stora och tunnellika som innan. Nåt positivt är att korken är en sån som du bara skruvar lite på så är den öppen, man skruvar alltså inte av den helt utan det är en sån där "klick-grej". Praktiskt, snabbt och smidigt.

Detta är ett ansiktsvatten som passar dig som inte har några särskilda krav på produkten, inte vill lägga mycket pengar på det och älskar söta godisdofter!

Pris: ca 39 kr på ÖoB


Dagens Makeup

Ska iväg på 11-årskalas hemma i Ström hos syrrans son. :)
Bär lite kalla toner, silvriga ögon och lagomt knalliga rosa läppar. Ska jag hinna lägga till en liten sten i ögonvrån kanske? :) Failad eyelinervinge idag och inte har jag köpt nån ny heller än. Någon som har tips på en bra och billig gelliner?

 




Rexona Natural Minerals

Har använt Rexonas mineral-deo ett tag nu och jag tycker inte om den. Den har den där typiska snusk-deo lukten som gör att, även om den blockerar svettlukt så stinker man i vilket fall. Får för mig att alla deos från Rexona har den typiska stanken? (tänkte skriva doft först men det passade ju liksom inte ;)) Dock ska det väl finnas en till med rosa detaljer istället för blå och den kan ju lukta bättre...
Den ska också göra sitt jobb i hela 48 timmar men i så fall måste mitt exemplar vara en väldigt lat en för den jobbar inte ens i 24 timmar.
Jaa ni, finns det nåt positivt om den kan man ju undra då..? Näe, jag tror faktiskt inte det! Ännu en stor besvikelse i deodorant-djungeln...

Sniffade lite på mineral-deon från Garnier en dag och den luktade lite mer trevligt så funderar på att prova den sen. Eller kanske nån mer från Dove om jag hittar nån lika bra eller till och med bättre än Dove Hair Minimizing som luktar så himla gottigt. :)


Dagens Makeup

Kände mig ju litegranna manad att göra en sminkning nu idag då eftersom jag ändå bara går här och tittar på klockan... Så det blev lite blått, grönturkost och brunt. Inte mycket att visa men vi får väl hoppas att jag blir lite mer "fierce" snart. :) Är både förkyld och deppig idag så man får ha överseende!


Nåt att le åt

Världens mest älskade människa lade till en låt på min spellista utan att säga nåt. Han tyckte det lät som nåt jag skulle tycka om. ♥ En riktig Sara-låt var det verkligen! Det väger upp för flera saknade blombuketter kan jag säga. :)
Jag älskar dig!

"You make me wanna say I do"

Colbie Caillat – I Do

Max Factor Xperience Foundation

Äntligen har jag fått lite motivation här... har ju massor av produkter som ska recenseras!

Vi börjar med Max Factors foundation Xperience.
Grejen med denna foundation ska vara att den ligger fjäderlätt på huden trots att den täcker perfekt, man ska knappt känna sig sminkad och huden ska kunna andas.
Det här lät förstås väldigt lockande för mig eftersom jag älskar att känna mig osminkad men samtidigt inte vill gå utan... Dock är ju jag van vid den lätta känslan hos mineralpuder så jag är inte så värst övertygad här. Den är väldigt lätt och behaglig att applicera, jag har provat med både fingrar, svamp och borste och upplevde bäst resultat med fingrarna. Smälter in väldigt fint i huden gör den också. Det som är så himla tråkigt är att den aldrig tycks torka! Jag går runt hela dagen och känner mig lite sådär äckligt klibbig i ansiktet och det är ju självklart ett enormt minus! Ett stort plus däremot får den för täckningsförmågan, behöver bara komplettera med ytterst lite concealer, så om du är ute efter en foundation som täcker görbra kan det säkert väga upp bristerna. Personligen är nog täckningen det sista jag letar efter hos en foundation... Det viktigaste är att den smälter in i huden, ligger naturligt och inte gör så mkt väsen av sig och här floppar den rejält för mig. En nackdel som i och för sig inte produkten riktigt kan rå för eller som påverkar dess egenskaper är att den är för rosa för min gula hudton. Får för mig att alla foundations som heter Ivory eller light ivory alltid är väldigt rosa i tonen..? Det är i alla fall väldigt svårt att hitta en som passar mig färgmässigt...

Jag kommer inte köpa denna igen.
Pris: ca 165 kr (på Ica Maxi)



Nu börjar det bli dags för mig att hitta ett nytt mineralpuder så jag är toköppen för alla förslag! Det puder jag har använt förr kommer från TiKei och jag gillar det verkligen men nu vill jag prova nåt annat. :)


Ordbajs

**Personligt**

Åh jag har en dålig dag idag. Jag förstår inte varför det ska vara så roligt för folk att gå och snacka hit och dit om hur jag tackar nej till några timmars jobb (eftersom en körlektion måste avbokas senast kl 12 dagen innan blir det billigare att tacka nej till jobb än att få betala en körlektion man inte kan komma på). Som att jag tycker det är jättekul att sitta instängd mellan dessa fyra väggar och göra allt för att fylla minuterna så klockan äntligen ska bli fyra så jag äntligen får lite sällskap. Som att jag tycker det är kalaskul när varje krona måste vara noga placerad och man aldrig kan unna sig något. Som att jag hellre sitter här och deppar än att spendera några timmar på en plats med härliga människor där jag trivs otroligt bra och dessutom får betalt för att vara där. Nej jag är väl en sån som bara vill åka räkmacka och sitta här och "njuta" och göra ingenting??

Jag hänger upp mig så otroligt mycket på sånt här.
Det är inte heller min grej att sitta och klottra ner negativt gnat i bloggen men jag bara måste. Det finns säkert också flera som känner igen sig i det här..? Man duger aldrig.

Jag återkommer lite senare när jag lyckats hitta nåt positivt att stödja mig på.

I Hennes Små Skor

Ny favoritlåt. :)

Armand Mirpour - I hennes små skor

Hittade bara värdelösa liveinspelningar på youtube så lyssna på spotify istället.:
Armand Mirpour – I hennes små skor [Home Recording]

Nu ska jag snart åka in till stan på körlektion. Har ett enormt problem med att få näring då jag kommer sitta där tills halv fyra och sen stanna i harmånger och handla innan jag får åka hem så nästa måltid blir väl runt halv sex... Vill ju få ut det mesta av tiden också och plugga teori istället för att springa iväg och köpa nåt att äta. Jösses, vilka problem! :P

Sen vill jag bara berätta att jag har problem med att ladda upp bilder (internet stängs ner när jag försöker) så det är lite svårt att blogga... Men lovar att det är fixat snart!

Depends Topplack

Depends topplack är riktigt bra! Efter en vecka brukar naglarna se hemska ut med sina nagellacksrester men med det här topplacket ser de fortfarande rätt fräscha ut.
Ni kanske minns att jag provade ett nagellack från e.l.f. och tyckte det var dåligt? Att det lossnade i kanterna redan dagen efter? Jag kan säga att med det här topplacket sitter till och med det lacket kvar i några dagar! :P Över nagellack med "normal" hållbarhet sitter det så bra att man får tvinga bort lacket när man blir less.

Dock känns det synd att topplacket har en lite lila ton... Kolla bara här på lacket Nude från e.l.f. som ska vara rosabeige, topplacket ger det en lite mer kall barbierosa ton. Jättesynd! "/



Totally Low...

En stor eloge till de läsare som klickar sig in här varje dag fast det är helt dött! Är det så många olika varje dag eller läser ni samma inlägg flera gånger? Kanske det är ni som inte har bloglovin och hoppas att jag ääntligen kommit med nåt nytt. :)

Min blogglust är helt bortblåst. Har över 400 olästa inlägg på bloglovin (dock gjorde jag ett tappert försök att läsa ikapp när det förut var över 600) men orkar inte sitta och gå in på allas bloggar. Kollar bara de viktigaste och roligaste just nu.
Härom dagen knåpade jag ihop någon form av inlägg där jag berättade att jag har crappy hy och en vagel under ögat(som snart är bra nu) så jag inte varit så taggad på att sminka mig, men internet stängdes ner och jag orkade inte börja om inlägget som tog två minuter att skriva. Så motiverad är jag! :P Kanske kan det faktum att jag och P i princip brottas om att få datorn för att spela vår nya drog, City Life, också ha ett finger med i spelet. Min stad har faktiskt två miljoner invånare nu, massor av snobbar och lyxigheter och nu håller jag på att bygga ett stort semesterkvarter vid havet!! (Ni kanske kan föreställa er hur kvällarna ser ut här nu, romantiken bara flööödar ;))

Ni kan väl ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om, lite försök att få igång mig sådär?? :) Jag har i alla fall några produkter att recensera så något ska jag väl kunna komma med här snart.

Kram på er alla. :)

(Tron't ni internet stängdes ner igen nu!?! Tur att det mesta hade hunnits sparas... Vad är det för fel!?)


RSS 2.0