Monsterskor

Är det något jag inte kan förstå mig på inom modevärlden så är det i alla fall alla dessa groteskt klumpiga skor! Varför, varför, varför vill man att fossingarna ska se ut som enorma trollfötter som bara klampar fram!? Är det bara jag som vill att fossingarna ska se små och nätta ut? (tycker det är jobbigt att prova tex kängor som man ofta behöver gå upp i storlek i, det blir genast så stort.) Jag menar, en liten platå är ju jättefint, platåpumps tycker jag är supergulligt, men har det inte gått lite för långt nu? Allt ska ju vara så otroligt extremt med allt nu för tiden.
 
Om ni någonsin ser mig i en sådan sko får ni gärna påpeka för mig hur fult jag tycker att det är.
 
Hör ni dundrande fotsteg som jag gör? ;) Badam, Badam, Badam.... (tänk Jurassic Park)
 
 
 
Bilder lånade från bubbleroom.se
 

Finfina väskor

By Burin Gena Leather Bag Cognac Bubbleroom.seGena Leather Bag
 
Åh, vilka fina väskor jag såg på Bubbleroom.se. By Burin Gena Leather Bag. Dom kändes jag.
Lite saftigt pris dock, 1099 kr. De får nog vara ögongodis bara. ;)
 
 

Dags för ny concealer

Jag är ute efter en ljusrosa concealer. Alltså riktigt ljus, att ha under ögonen. Tips någon?
 
Det är för övrigt snart dag att inhandla concealer till resten av ansiktet. Något tips där? :)
 
 
 
Jag har använt Viva la Divas concealer det senaste året men nu är jag ute efter något bättre. Det ska vara ljusa nyanser, en rosa och en i hudton (gärna dra mot gult) skulle fungera bra. Och de ska kunna täcka torra sår och finnar utan att det blir kakigt (önsketänkande?). För mig, som har lite tvångsmässigt, självdestruktivt klös- och klämbeteende, är det viktigt att ha en bra concealer... Men inte lätt att hitta rätt! Man vill ju inte lägga en massa pengar på en ny produkt också kanske det visar sig att den inte alls är bra.. Så tips mottages tacksamt!
 

Jag

Det var ju längesen nu som jag lade upp en ful bild på mig och skrev att jag skulle fixa håret, ni vet, få bort det gröna. Och det var längesen jag gjorde det också! Men här kommer ett par bilder i alla fall på hur håret ser ut nu, flera veckor efter att jag slängde i toningsschampo med milt blekande effekt. Jag tycker jag lyckades bra med att få ur det gröna, som var så envist, men istället blev det ju väldigt ännu mer slitet, vilket jag förstås också hade väntat mig. Det är egentligen dags för klippning för längesen men jag drar mig för att ta av det lilla jag har. Tänkte spara ut håret igen så dörför har det nu en jobbig mellanlängd och lägger sig gärna i konstiga krokar kring axlarna.
 

Inte längre så klorofyllig kärlek

 
Min vackra bukett nästan en månad senare. Jag klarar inte av att hiva iväg den, vem vet när jag får blommor nästa gång. Den får stå kvar i sin vas, uppe på ett hörnskåp. ♥

Deep Lagoon, Akt Två

Jag gör ett nytt försök till att visa lacket i föregående inlägg. Lacket gjorde verkligen sitt bästa i solljuset som hälsade på en sväng och det var ypperligt vackert. Lite bättre bilder men ändå inte mitt i prick. Den sista stämmer bäst, bara lite ljusare och turkosigare... Äsch, tänk er det grönaste, vackraste havet ni kan med massa metallskrot i, typ..!
 

Depend Mirror Nail Polish

När jag har gjort något bra eller haft en tung dag kan jag tycka att jag förtjänar något fint. Ett nagellack från Depend är ofta en perfekt lösning. Nåt litet, billigt bara, nåt som gör mig glad och kan hålla mig sysselsatt en stund. Choklad är ju också en bra belöning men nagellack sätter sig ju inte på samma sätt. ;)
 
Sist blev det en belöning i form av Depends nya spegellack i nyansen 2044, Deep Lagoon. Jag har inget grönturkost nagellack sedan tidigare så det passade ju utmärkt. Det här med spegeleffekten då, dessa lack ska tydligen reflekteras optimalt och vara något alldeles särskilt. Tja, fint är det, men jag är inte helt hänförd. Det var också rätt svårt att lacka utan att få ränder. Men att jag fick till denna täckning med bara ett lager tyckte jag var rätt nice. Det och ett lager topplack(jag använde Isadoras) är ju allt som behövs! Fast jag funderar på att lägga ett till lager ikväll och se om det ger det lilla extra, vore ju kul..
 
Har som vanligt problem med att fånga rätta färgen på bild.. Det är så mycket intensivare och snyggare i verkligheten! Måste öva på det tror jag!
 
 
Sista bilden länkar sig sälv.
 

Malins festmakeup

Igår gjorde jag ögonmakeup och fixade håret på min fina syster Malin då hon skulle på fest. Det kändes sjukt ovant då jag knappt har sminkat mig eller nån annan under en lång tid. Men Malin blev jättenöjd och se vad snygg hon blev! :) ♥
 
Vi körde på klassiskt svart- och gråskimrigt med en favorit i samlingen, en blå metallic, mitt på ögonlocket. (Dock ser jag nu att den framträder dåligt på bilderna så det var lite blåare egentligen.) Ett säkert kort. :)
 

Ett annat jag

 
Lite eyeliner och lätt röda läppar. Det är ungefär så häftigt det kan bli när jag sminkar mig these days. Jag vet inte om det bara är tillfälligt eller den nya jag men intresset för makeup och annat fix har svalnat avsevärt. Det får mig att fundera kring bloggandet. Ska jag lägga av? Eller ska jag nischa om, eller rent av bara köra på livsstilsblogg? Kanske inte dokumentation av vad jag äter och vad jag ser på teve, men lite blandade inlägg om utseende, inredning, foto, genus, livet etc. Eller är det bara tråkigt? Lite så har det förstås varit hittills också men namnet på bloggen känns fel. "Saras yttre". Usch, jag känner inget behov av det. Kanske det får bli en ny blogg? Eller kan man byta namn på den befintliga?
 
Reaktioner på detta?

Nytt från deVal

Vi blev alla löjligt glada när vi såg lastbilen parkera utanför jobbet och lyfta ur en stor låda med märket deVal på. Vi hade beställt massa kläder och var supernyfikna på hur allt var. Och allt jag köpte satt bra och var väldigt skönt. Inte så spännande plagg men perfekta arbetskläder och träningskläder. :)
 

Saras hörna

Fick som ett helt, eller i alla fall halvt, nytt rum under helgen då jag först under lördagen köpte nytt skrivbord och på söndagen en fåtölj. Resultatet blev precis som planerat(älskar kontrasten mellan det svarta skrivbordet och den roströda stolen!), det enda som fattas är en ny skrivbordslampa med svängarm och eventuellt en golvlampa i industriell stil. Och självklart lite vit panel och nya tapeter... ♥
 
Det enda som bekymrar mig är om intresset för det mörka bara är en höstfling? Nåväl, det visar sig nog till våren. ;)
 
Skrivbord: Leksvik, Ikea
Stol: "Vintage" (systers gamla)
Fåtölj: Lawton, Jysk
Kudde: Jysk
Golvlampa: Arvegods
Hylla: Ikea
Lykta: Lokal blomster- och presentbutik (present från vänner ♥)
 

RSS 2.0