Hårfärgning

Här har vi nån som gått och blivit svarthårig! En riktigt kolsvart nyans som ger en märkbar effekt mot allt det blonda rufset. Riktigt snyggt, tycker ni inte?


Det är ju såklart inte jag som fått en knäpp och blivit svarthårig utan Kronblom! Jag misstänker starkt att han sovit med lite lätt öppen mun och fått dreglet att blöta upp den svarta yllefilten som aldrig tvättats så att den har färgat av sig på hans kind. Very nice. Ska man tro att det försvinner så småningom?


Ihopknåpat

Det här inlägget borde ha skrivits för ca två veckor sedan men bättre sent än aldrig!
Jag tänkte bara visa ett par armband jag knåpade ihop en dag då jag inte hade bättre för mig. Hade inte så mycket hemma att jobba med men de blev rätt fina ändå. Sånt ligger högt på min önskelista nu. Såg att de har presentkort på min favoritsida Pagoni så det är ett hett presenttips. ;) Anyway. Här är dom.

Ett i mörkbrunt(nästan svart) läder som jag satt olika små hjärtan på. Hjärtana hålls på plats med hjälp av knutar. Enkelt men riktigt snyggt tycker jag. Kan också fungera som ett halsband.


Sen gjorde jag ett som går i lila, också med lite hjärtan samt några sötvattenspärlor.Roligare än så blir det nog inte för tillfället! =P
Imorgon ska jag eventuellt kika på lite smink så får vi se vad det blir.


Me, me, me


Slänger upp en bild på hur jag såg ut på helgens bröllop, i brist på annat.
Jag satte upp min korta page(som börjar bli lång!) med rullar och resultatet blev väl hyfsat även om lockarna aldrig ville ligga rätt. Får göra om det en annan gång och fixa till det lite bättre. Jag börjar sakna att inte kunna göra så mycket med håret!

Kläderna var inte alls vad jag tänkt, var på jakt efter nån enkel klänning i en inte allt för skrikig färg men man får ju tydligen inte ha en kropp som min idag för jag hittade inte en enda som passade. Inte ens en ful en. Men bra blev det ändå, blommigt/randigt linne och denimliknande kavaj från Kappahl också ett par gamla caprijeans från Gina Tricot, mina älskade remkilklackar på fötterna. Halsband och arnband är presenter från Gotland.

Dove Minimising

Oj, ett plötsligt uppvaknande! Mitt bloggintresse har varit som bortblåst hela sommaren, det har mest varit bokläsning, morotsgallring och jobb på listan men idag regnar det och jag är ensam så här är jag!

Tänkte vara inte helt orginell och skriva om Doves senaste deodorant Minimising. Snodde syrrans en dag och föll pladask! Inte för att jag har problem med hårväxten eller så men för att den luktar ju apgott! Hela dagen! Den klarar en dag i stekande sol, lekandes med en massa barn och den klarar en ordentlig svängom på dansgolvet. Jag var på bröllopsfest här om dagen(otroligt vackert och lyckat bröllop och Elise med sitt band kunde knappt få mig att sitta stilla en minut) och när jag kom hem var det bara armhålorna som var torra. Det kan man kalla godkänt! =D

Fortsätter det så här kan jag skippa mitt planerade inlägg om tips på väldoftande deodoranter som också fyller sin funktion... Men om ni vet några fler bra deodoranter får ni gärna bomba på med förslag! =)
Jo förresten.. om ni undrar vad som hände med Go Fresh - gurkdeon så visade det sig att den var värdelös... Riktigt fräsch doft men det var det enda.


RSS 2.0