e.l.f. Mango Madness


Mitt nya favvolack! Är bara lite ledsen att jag inte upptäckte det tidigare i sommar för då hade det fått sitta på mina naglar hela långa sommaren.
Jag har provat e.l.f.'s nagellack en gång förut och då blev jag väldigt besviken men bestämde mig för att ge dem en chans till när de hade erbjudande om 50 % rabatt på allt. Och det är jag glad att jag gjorde.
Jag lackade två lager, tre på vissa där det blivit lite väl tunt och det blev nästan heltäckande. Hyfsat snabb torktid. Och lång hållbarhet! Målade på fredag eftermiddag och bilderna är tagna på måndagen efter. Först idag(fredag igen) känner jag att de är så pass nötta att de behöver målas om. Och då innefattar dagarna en händelserik helg och förskolejobb under hela veckan(med sand, handtvätt och allt vad det innebär). Lacket fick hjälp på traven av topplack från Isadora men jag är fortfarande glatt överraskad.
Och färgen sen! Den drar lite mer mot hallon än vad bilderna visar, en väldigt fin korallig ton.

Jag blir bara så glad av detta fjorton kronors fynd. :) 


Isadora Colorful Eyeliner

Men oj, här dyker jag upp från ingenstans!
Hade lite tråkigt och kände att jag faktiskt hade lite bra bloggning på lur så här kommer lite sporadiskt engagemang. :)

Den ständiga jakten på den perfekta flytande eyelinern är ett faktum. För en tid sedan bestämde jag mig för att köpa Isadoras eyeliner, den där vanliga som "alla" har tror jag väl att det är. Isadora Colorful Eyeliner. Tror den kostade 90:- på Ica Maxi och jag brukar vanligtvis köpa betydligt billigare eyeliner men jag hade fått för mig att denna var The One så jag slog till.
Fel av mig kan jag säga! Den är visserligen lättapplicerad och resultatet blir så där riktigt svart och matt som man vill ha det. Det det har tyvärr ingen betydelse eftersom den lyckas med kanske det värsta av allt. Den färgar av sig nåt så gräsligt! jag behöver bara lägga fingret lite lätt på ögonlocket så har jag en svart rand över fingrarna, morgon, dag och kväll, även om den suttit till sig ordentligt. Så diss på den!

Kanske det finns en motsvarande vattenfast..? Som sitter kvar lite!


RSS 2.0