Dating In The Dark



Jag glömde ju fråga om det andra programmet som startade på femman igår! Dating in the dark, var det nån mer än jag och Elin som såg det? =P Tre killar och tre tjejer träffas i ett kolsvart rum och får lära känna varann på det sättet. Efter några dejter får de se varandra och bestäma om de vill fortsätta träffas!

Jag tyckte det var superkul, coolt att man kan komma så nära varandra utan att ens se den man pratar med. Och det är skrämmande hur mycket vi går efter utsidan när vi träffar nya människor, mycket mer än vi tror! Fast det roligaste var ändå hur dom famlade runt efter stolar och efter varandra och allt.
Jag höll på att garva ihjäl mig! x)


Kommentarer
Postat av: Elin - Design&Makeup

sv: Oops, sorry ^^ Ja, förmodligen men det är ju hennes problem istället. Jag menar är man så pass ytlig så får man oftast problem, jag har vänner som erfarenhet ^^

2010-03-03 @ 18:12:55
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Mamma till William

Jag såg både Cougar Town och Dating in the dark :) Jag älskade Cougar Town :)

2010-03-03 @ 19:27:24
URL: http://elinkratz.blogg.se/
Postat av: Elin - Design&Makeup

sv: Jag fattar inte varför man försämrar en hemsida haha :D Ja katalogen har jag tittat i, den fick mig att vela köpa fler grejer haha men jag är ju egentligen pank så jag ska låta bli! :D Gillar förmånerna man får då man beställer, vissa saker blir ju sjukt billigt. Tänkte utnyttja de med tävlingar :D

2010-03-03 @ 19:27:40
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Amy

Hahaha ja jag älskade det! Det var ju skitkul, mest för att jag är så skadeglad kanske. Tyckte också det var roligt när de gick omkring och letade efter stolar osv. Haha. Tyckte dock det var äckligt hur de inte ville ses igen efter att de sett varandra, hallå eller?



2010-03-04 @ 10:53:07
URL: http://bomuchu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0