Dagens Makeup

Sotad brun eyeliner, har tydligen tagit på mig de gröna ögonen idag. Piffigare än så kan man ju inte vara när man jobbar på fritids. Då smälter man inte in.^^

Kommer antagligen också få veta vilket/vilka av våra barn som mist deras livs viktigaste person, sin mamma, igår eftermiddag också. Fruktansvärt. En sådan händelse som får en att haja till och inse att vad som helst faktiskt kan hända när som helst.
Kommentarer
Postat av: Andréa

Sv: Ja jag hörde själv att det lät omöjligt :P Men det var ett barn som satt bredvid mig som välte sitt glas på bordskanten och sen studsade det ner på golvet, på nåt sätt lyckades mjölken flyga både uppåt och åt sidan :)Tyvärr levereras proverna i zippåse, så mineralpudret är inte lätt att få upp. Men man får väl skaka ut lite i handen.

2011-03-01 @ 22:44:19
URL: http://makeupartisten.nu
Postat av: Andréa

Sv: Varsågod, eventuellt ;)

Åh, då ska jag också passa på nu när det är gratis frakt. Vet dock inte om jag ska beställa fler foundationprover eller om jag ska beställa en hel foundation. Tog nämligen tre prover förut, och jag tycker inte att någon av dom känns exakt rätt i färgen... men jag ska testa dom imorgon igen och se hur det ser ut.

2011-03-03 @ 19:59:36
URL: http://makeupartisten.nu
Postat av: Malin Viklund

Min nya foundation som heter "Medium" tyckte jag nästan var för öjus för min hy..

Så svårt det där :/ Borde finnas bara 3 sorter ist för 4, 5 st som det finns ibland :P

2011-03-03 @ 20:39:23
URL: http://malin86.bloggplatsen.se
Postat av: Elise

En sak jag inte förstår, om man jobbar på dagis eller fritids, borde inte barnen tycka att det är roligt med färgglada och lite crazy makeuper?:)

2011-03-09 @ 13:30:56
URL: http://svenssonelise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0