Utmaning

Blev utmanad av lillkusin min eller fick en award eller vad man har lust att kalla det.

Som vinnare ska du:
Kopiera in detta i din blogg
Tacka och länka till den du fick priset av (tack Emma :))
Skriva 7 saker om dig själv
Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner

- Passade kring juletid kan jag berätta att jag är lite jultokig. Julpyntet ska vara glittrande och mäktigt och överallt, knäcken ska fylla alla skålar och Stilla Natt ska strömma ut ur högtalarna. Helst ska allt vara på pricken likt barndomsjularna med, dock har jag nu börjat inse att den tiden är förbi... Dags att starta nya traditioner.

- Vi fortsätter i julanda. Jag hatar ischoklad! Usch, det smakar bara kokosfett tycker jag...

- En sak jag älskar då... Grynkaka! Inget julbord utan grynkaka. (eller saffranskaka eller vad man nu kallar det, vet att det finns olika namn)

- Älsklingen brukar jämföra mig med katten. Jag skulle mysa och bli kliad hela dagen om jag fick och jag avskyr att gå ut när det regnar/snöar/är kallt. Plus att jag kommer strykandes och ska ha uppmärksamhet? ;) haha

- Jag är en obotlig läslus. Lärde mig själv läsa innan 5 år(vet inte hur det gick till, vet bara att mamma hittade mig läsandes en godnattsaga för storsystrarna och blev häpen över att jag faktiskt läste på riktigt) och sedan dess har jag alltid somnat med en bok över näsan. Fast skulle behöva lite nytt och fräscht... hojta om det är nån som vill bytlåna lite böcker... :)

- Jag hatar lackleggings. Det är nog det absolut värsta plagget jag vet. Först när det kom tyckte jag det var lite snyggt. Tufft och annorlunda. Men när man inte kunde gå genom köpcentret utan att se minst tio tjejer(i vår lilla stad) klädda i det blanka, slickade tyget började jag bli less och det övergick senare till avsky... Nej, rediga skinnbrallor ser så mkt bättre ut, fejk eller inte, men med gylf, fickor och bra passform!

- Jag älskar sällskapsspel! Finns det nåt mysigare än att sitta ett gäng runt ett bord och flytta små trägubbar på en bit hård papp!? En spelkväll kan lätt bli årets bästa för mig, roligare än film/party/middag, any time. ;)

Jag skickar vidare till:
http://feellivelove.blogg.se
http://svenssonelise.blogg.se
http://justmadde.blogg.se
http://designandmakeup.se
http://rebeccasrunnfors.blogg.se
http://idanasstrom.blogg.se
http://torunzetterbergandersson.blogg.se  


Vad komma skall

Värst vad upptagen jag har blivit nu då. Inte ens till helgen ser det ut att bli tid över till bloggen, närmaste lediga tillfälle verkar bli tisdag eftermiddag.
Men när bloggen väl får lite bättre uppmärksamhet igen blir det lite:

-"Håruppvisning" (Yep, håret får sig lite ny färg...)
- Oriflame Oxygen Boost Foundation (Jag ska börja med flytande foundation igen!)
- Ny dubbel mascara från oriflame (minns inte namnet men tror det är copycat på den från MAC)
- Nya sminkningar såklart!
- Lite målade naglar om vi har tur
- Så småningom en recension av Optimals Nutri Calm ansiktskräm

Får önska alla en mysig första advent nu då! :)
Nu ska jag stryka julgardiner.


Dagens Makeup

Har varit på körskolan idag(gick hyfsat, trots snöstorm) så basen sitter på sen imorse men nu när jag kom hem fyllde jag på med lite ögonskugga. Har bara använt en och det är Barry M Dazzle Dust i färgen Winter Berry som jag har lagt mest längs franslinjen och sedan suddat uppåt. Sen eyeliner som suddats den med. Enkelt och snyggt! :)

Måste nämna att jag har fipplat med färgen på själva ögonskuggan då den inte blev riktigt som i verkligheten. Också har jag gjort ett ganska dåligt försök att redigera bort buskiga ögonbryn(Nej, jag har fortfarande inte hittat min pincett! Får nog köpa ny.). Men resten av bilden är som den ska i alla fall...

Nu fick jag lust att sminka mig ljust istället... ska man hinna tvätta bort och lägga nytt innan det blir mörkt..?




Äh det blev ingen till sminkning, jag kom aldrig underfund med vad jag ville ha för färger...

Men tänkte att jag ska tillägga att jag har flytande foundation på mig idag, jag som använt mineralpuder nu i över
ett år. Använder en jättegammal nu och den känns faktiskt rätt okej men jag har en ny från Oriflame på väg hem som ska vara riktigt bra. Kommer använda flytande nu under vintern för att inte bli så torr men sen känns det högst troligt att jag går tillbaka till mineralpudret.
Once you go mineralpowder you never go back. ;) Sort of...

Är också på jakt efter en bra och billig concealer. Någon som vet nån?? Vill helst ha i cremeform i burk tror jag... funderar på paletten från Wet n' Wild.

Oriflame via Facebook

Ber er ha överseende med min brist på engagemang i bloggvärlden den senaste veckan (och den kommande..)
Har fått jobba för fullt och pysslat med annat på helgerna!
På onsdag ska jag försöka sminka mig innan det blir mörkt, om jag hinner. Det kliar lite i fingrarna.

Jag har lagt en beställning hos Oriflame nu, hoppas på leverans på fredag.
Tänkte tala om att man nu kan beställa från Oriflame via Facebook! :D Jag som konsulent, har fixat en egen webbutik där så mina kunder kan klicka runt och sedan skicka en beställning till mig, precis som när man klickar hem grejer från vilken webbbutik som helst!
-Klicka HÄR så kommer du till min butik-

Tänkte också börja med en ny grej... Om man vill beställa nåt av mig och inte orkar/inte har tid att vänta på att jag samlar ihop folk kan jag lägga en beställning enbart för din skull. Dock får du då betala hela frakten på 59 kr själv, som jag annars brukar ta endast 10 kr för. Men det kan det säkert vara värt för många om det är bråttom! :) Detta gäller såklart även om man lägger en vanlig beställning. ;)



Bild lånad från Oriflame Beuty Store på Facebook


Nu är det dags!

Jag måste bara påminna er om att jag ska beställa ur Oriflame. Kommer göra detta på måndag eftermiddag så då gäller det att jag har klarhet över allas beställningar innan dess!

Scrolla ner så hittar du fina julklappstips och länk till Oriflames hemsida där du kan bläddra igenom tidningen.

Hoppas alla har en mysig helg! :)

Moster & Viggo



Hittade en bild på mig och sötplutten Viggo från oktober förra året. Tänk att han har funnits så länge nu, fast man tycker det var nyss han kom! ♥ Och tänk att jag hade brunt hår! :P
Hoppas det kommer en tid då man får vara en större del av ditt liv och kan lära känna dig bättre, ponken. :')


Syoss

Under flera månader, faktiskt ända sen i våras tror jag, har vi använt Syoss schampoo och balsam för torrt och skadat hår här hemma. 500 ml har alltså räckt till oss båda under den här tiden och först nu börjar vi komma till det läget att flaskorna behöver stå upp-och-ned vända i hyllan. Dryga produkter med andra ord!

Det finns också andra fördelar såklart. Schampoot löddrar bra och balsamet känns väldigt crémigt och fylligt.
Jag tycker alltid att det är svårt att säga hur en hårprodukt har fungerat, för man vet ju inte hur håret hade varit om man inte använt den. Get my point? Men jag tror faktiskt att detta har fungerat bra på mig, bättre än många andra. Visst har jag fortfarande fått några kluvna hårstrån och slitna toppar efter några månader utan klippning, men å andra sidan, skulle jag klara mig undan det har jag verkligen stött på en 'keeper', mitt hår som är så skört och går av för minsta lilla. Nu har inte jag varit duktig och gjort inpackningar men jag kan tänka mig att håret mått ännu lite bättre om jag kompletterat med tillhörande inpackning.

Förstod ni mitt virriga utlåtande? ;)

Det enda minuset egentligen som jag ser i den här produkten är doften. Hujeda mig vad den luktar starkt! P's första kommentar var att det luktade som hårfärg och det var faktiskt inte långt ifrån. Visst gör den starka doften att håret luktar fräscht i flera dagar men det är ändå inte kul att stå i duschen och ha den stickandes i näsan... Nu efter alla dessa månader har jag dock vant mig, men i början var jag nära att byta ut det pga det.

Härnäst funderar jag på att prova Wellas nya Pro-serie men jag kan tänka mig att använda Syoss igen.
Bortsett från den starka doften är det riktigt bra!


Kvällsgrubbel

Maria Montazami är för härlig. Ungarna får en lunch med sig på 1990 kalorier men ibland tycker de att det är kul att köpa egen lunch och blir det ju 'junkfood'... x)

Sitter och gruvar mig lite för morgondagens körlektion nu. Har inte suttit bakom ratten på två veckor eftersom jag var sjuk förra gången så det känns sådär... Särskilt nu när det har kommit snö! =S Ska köra mitt inne stan också och även om det inte var så illa som jag hade tänkt mig så är det ju inte kul direkt.

Har också väldiga bekymmer med klädseln. Vill inte ha stora kängor när jag ska hålla på med så mkt fotarbete, klumpigt liksom, så då är frågan om jag ska ta med mig och byta. Det är mycket som blir jobbigt under vintern. Nu måste jag ju tänka ännu mer på att hålla mig varm med för att undvika urinvägsinfektion...

Nej lite till Hollywoodfruar nu, sen en snabb dusch innan sängen.
Kom ihåg att det är bra att undvika att duscha och tvätta ansiktet på morgonen nu när det är kallt ute!


1 Beuty 3a



Ny grej här på bloggen! Jag hakar på LipGlossBitch's roliga idé om att lista tre beutyprylar ur en viss grupp. Dessa inlägg kommer dyka upp lite då och då och först ut är...

3 produkter på hyllan i min dusch

Syoss
schampoo för torrt och skadat hår. Har använt det i flera månader och detta påminner mig om att rescensera det nu i veckan!

Dove Visible Care duschcréme. Den bästa duschcrémen jag vet, den luktar fräscht och gott och fixar torr hy minst lika bra som en fet body lotion. Duschcréme är nåt jag inte lägger mycket pengar på och passar på att köpa på tex Dollar Store eller ÖoB så denna som kostar ca 30 kr använder jag bara när jag är torr. ;) Haha. 

Oriflame Discover Colombia body scrub. Luktar som att sitta på ett café där alla dricker kaffe och äter chokladmuffins. Den kan nog göra många tjejer knäsvaga, inklusive mig. ;)

Nail Polish Nude

Testade nagellacket Nude som jag köpte från e.l.f. men blev ganska besviken...
Det är väldigt blaskigt och jag vet inte hur många lager jag lade innan jag insåg att det aldrig skulle bli helt täckande. Dagen efter tog jag en dusch och efter det hade det redan börjat släppa i kanterna så ett bra topplack är ett måste om jag ska använda det mer.
Jag vet inte varför, men jag förväntade mig ett riktigt cremigt lack som skulle vara helt täckande efter ett par lager... Bilden fick mig att tro det... Dumt!

Det får dock ett plus för kort torkningstid (säkert tack vare de tunna, blaskiga lagren...) och jag gillar färgen skarpt, känns så fräscht att naglarna inte tar någon större uppmärksamhet utan är bara... nude, helt enkelt. Om inte annat kan det bli fint som bas till fransk manikyr.

Någon annan som provat nagellack från e.l.f.? Och fått ett bättre intryck kanske? Berätta gärna i så fall så får vi se om man vågar prova nån mer färg. :)


Wohoo!


Vi vann, vi vann VI VAAANN!!! =D
Ni vet Ica's lotteri där man kan vinna tex en bil, en resa m.m. genom att köpa deras egna varor? Vi vann det!
Jag var inte med själv men Patrik berättade att det började blinka över honom i kassan och fullt ös liksom. Detta är ju helt otroligt!!! =D


Vill ni veta vad vi vann?



En flaska diskmedel........

Dagens Makeup

Idag har jag kombinerat två färger som jag aldrig ens funderat på tidigare. Plommon och persika. (Det lät fint ihop ;)) Gillade dem väldigt mycket tillsammans, synd att jag inte gjort detta tidigare i höst!
Den plommonlila skuggan är Barry M Dazzle Dust, Winter Berry. Jag har den bara som prov i påse men har använt den ganska flitigt och jag har fortfarande mycket kvar! En riktig favorit hos mig, den skimrar så fint!
Förutom den har jag använt:
en korall skugga från 120-paletten
min vita creme-favvo, Oriflames Mousse Delight, Soft Cloud
svart gelliner från Coastal Scents
Wonderlash Waterproof Mascara från Oriflame.

Ni får se lite på avstånd idag. Tror jag får plocka fram ögonbrynstrimmern för den där pincetten dyker då aldrig upp. ;)





Oriflamebeställning!

Jag tänkte att vi ska försöka få ihop en beställning hos Oriflame igen. Vilka är på?? :D
De har mycket fina extraerbjudanden som vanligt och nu inför jul har de även satt ihop massor av fina produktpaket till kanonpriser. En julklapp med spa-produkter blir alltid uppskattat! Sånt man inte unnar sig själv, eller hur? ;)
Storfavoriten Tender Care (vårdande balsam för hela kroppen) kommer i år med doft av vanilj! Känner på mig att den är lika underbar som den med kola från förra året. :)
Finns såklart också flera paket för män och även barn så här finns julklappar till alla!

Ta en kik, tycker jag, och kontakta mig sen om du vill handla nåt. =)
(Gäller såklart er läsare som bor i närheten)

HÄR kan du bläddra igenom hela tidningen.

Några av mina favoriter bland alla julerbjudanden...
♥Ett paket med de lyxiga Swedish Spa-produkterna inspirerade av elementet eld. Har ju nämnt Wonder Oil tidigare, som jag älskar.
♥Bronzing Pearls(ord.pris 290 kr!) tillsammans med puderborste. (gäller vid köp för 300 kr)
♥Tender Care med Vanlijdoft.
♥Supersöta bakprylar för barn (finns även flera handväskor, halsdukar och annat för både kvinnor, män och barn
)








No Worries...

Har precis kommit hem från vårdcentralen och jag fick pencillin mot urinvägsinfektion.
Förstod ju nästan att det inte var värre än så då jag bara hade feber en kväll och inte haft ont i njurarna den senaste tiden. Att jag har haft lite ont förr trodde han kunde bero på att det har varit på gång men dragit sig tillbaka. Hoppas det inte blir mer än så!
Det var en hyfsat bra läkare också. Han kändes lite stressad men ändå som att han brydde sig och förstod hur jobbigt det är...
Jag hoppades ju få några bra svar eller nån mirakelkur så jag slipper det här men det var bara det gamla vanliga; håll dig varm, håll dig inte när du är nödig, drick mycket och framför allt sura drycker... Jag får väl kämpa lite hårdare antar jag!

Gick därifrån med söta citrongula tabletter och även lite bomullspads och body lotion. Och jo just det, ett medlemskort... Spenderarbyxorna på idag, tur att jag inte klev in i nån annan butik. ;)
Får väl berätta lite mer om body lotionen och det sen. :)

Isadora Holiday 2010: Glitzy

Jag brukar oftast låta bli att blogga om nya kollektioner, mest kanske för att alla redan skrivit om dem långt innan jag lagt märke till dem så det blir kaka på kaka. Men den här gången kan jag inte låta bli!

Var och pillade lite på ögonskuggspaletten från Isadoras vintekollektion och jag dog väl nästan på stört, vad fina skuggorna var! =D
Speciellt den gammelrosa skuggan gjorde mig helt salig när den kom på huden. Resten av shoppingutren var jag nära att krocka flera gånger för att jag bara tittade på de glittrande färgerna på min hand... ;)
Var nära att jag köpte den också då jag hade presenkort på Lindex, men jag höll mig duktig med tanke på att det är en ny kofta jag behöver mest! Men den får mer än gärna bli min en dag. Lacken såg också trevliga ut... :)


Lånade bilden härifrån


Error

Men näe alltså... Nu kommer den här nedrans febern tillbaka igen. :(
Tror jag, mot min vilja, blir tvungen att gå till nån läkare snart innan njurarna slås ut. Misstänker njurbäckeninflammation som är som fortsättningen på urinvägsinfektion kan man säga(bakterierna vandrar uppåt mot njurarna och ev. ut i blodet). Läste på lite idag och symtomen; ihållande och återkommande urinvägsinfektion, smärta i rygg eller utmed sidorna och feber stämmer ju allihopa...
Frossbrytning, är det när kroppen växlar mellan jag-fryser-ihjäl och jag-rinner-bort?

Nej usch, jag tror jag fortsätter med mitt blunda-så-försvinner-problemen ett tag till så får vi se om det blir värre eller bättre. Jag hatar verkligen att gå till läkare som ska sitta där och flina mot en och tänka mordiska tankar över att man ödslar deras dyrbara tid med små klagomål och bekymmer. Nej, det krävs en smärre kris för att jag medvilligt besöker någon sån...

Helt orelevant bild från förra året men ja, kaktusen får väl symbolisera bakterierna då som sticks och river i urinledaren. Haha sött...^^

"Hos äldre personer kan infektionen visa sig som ett försämrat allmäntillstånd eller med förvirring." -vårdguiden
Ja titta, det stämmer ju det med. ;)

Baaaark

Så här ser Luscious Liquid Lipstick i färgen Bark ut på mina läppar!

Kommer i en hylsa med skruvfunktion så man skruvar färgen upp i en svamp. Man kan beskriva produkten som ett tjockt läppglans med ovanligt täckande färg... Den är väldigt krämig och att läpparna blir aningen klistriga är nog svårt att undvika, men värre har jag nog varit med om ändå. Den är i alla fall lite skönt mjukgörande!
Den har en mintdoft som känns väldigt fräsch och svalkande först men efter ett tag smakar det skumt syntetiskt.

I överlag tycker jag ändå om den. Den har en fin färg och för 18 kr kan man inte heller förvänta sig något i stil med chanel! ;)

Produkten kan du hitta HÄR

Bilder i solljus och dagsljus




På Naglarna

På mina naglar sitter just nu ett av de tre Viva la Diva's som jag fick av Amy i present. Det röda! En väldigt klassisk röd färg som alltid funkar, drar inte direkt åt nåt håll utan är bara riktigt röööd. Färgen är lite djupare än på bilden men det var svårt att få det likt verkligheten...
Något blaskigare formula än vad jag helst lackar med men inte så illa att man väljer bort den. Två lager har jag lagt här.
Detta är faktiskt mitt första riktigt röda lack! =)


Det har suttit ett par dagar så det är lite kantstött.


Dagens Makeup

Idag tar jag en nostalgitripp tillbaks till mellanstadiet och lyssnar på Atomic Kitten! =P
Kommer du ihåg den här Beccy?
"Oh baby let your backbone slip
let it slide right down put it on your hip"
(Get Real från första albumet från 1999)
Eller;
"You just turn me on, on and on and on" Och det sjöng man som tioåring... x)

Men vilka härliga tider det var då man gick genom skolans korridor och sjöng.. vad kul vi hade! =D

Fejan min har dock tagit en tripp mycket längre bak i tiden... Var så längesen jag gjorde en sån här sminkning!
Har använt en ljusblå och en vit skugga från min 120-palett och en mörkgrå skugga från Tikei som heter Dusk.

Använde de nya penslarna och jag gillar dom. Visst märks det att de inte kommer hålla hela livet(lossnade ett par strån på den ena redan nu) men för 18 kr kan de göra mig ruskigt bra sällskap tills jag får råd att köpa några lite mer proffsiga. :) Det blev en helt annan sminkupplevelse med nya penslar eftersom de gamla var så sorgligt slitna!



 


" You say that love is an open door
I see you walking out but I hear you taking more
And now you want to kick it cause you dropped it on the floor"
Jag har skitkul. ;)

 


Äntligen!

Vi kan se fram emot mycket aktivitet på bloggen idag. Igår kom nämligen min första beställning från e.l.f.! =D
Det var gratis frakt så jag passade på att bara ta några saker jag var nyfiken på för att testa hur bra dessa grejer är. Kommer lägga en större order längre fram då jag har spenderarbyxorna på! =P
Den här gången blev det:

Luscious Liquid Lipstick i färgen Bark
Nail Polish i färgen Nude
Eyeshadow Brush
Defining Eyeshadow Brush

Samtliga kostade 18.30 kr styck!
Ska bli så spännande att prova allt! =)


När livet tar en plötslig vändning...

Detta är ett högst personligt inlägg. Med andra ord, ni som läser min blogg för inspiration eller produkttips kan blunda eller scrolla ner...

I måndags fick jag veta att utbildningen jag haft planer på att gå inte blir av. Ni vet hudterapeututbildningen på Sundsvalls Praktiska Gymnasium? Tydligen har man startat en linje för hudterapi på högskolenivå i Landskrona och Stockholm(fast jag hittar inte den i sthlm hur mycket jag än söker...) och då får den inte finnas tillgänglig även på gymnasienivå.

Det var som en käftsmäll. Eller som en sten som kastas på en spegel och får den att gå i tusen bitar och falla i golvet. Alla mina planer och mina drömmar jämnades med marken.
Visst hade jag tänkt tanken att de kanske inte skulle köra den ett år till eller att jag inte skulle komma in... Men det kom ändå som en chock. Av nån anledning känns det som det är mitt fel, som om jag misslyckats. Som att mitt liv och min förväntade karriär blir ett stort fiasko.

Grejen är... att det finns såklart massor av utbildningar som leder till ett yrke inom hudterapi. Massor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Som kostar omkring 90 000 svenska riksdaler. Möjlighet till lån och avbetalningsplan men inte studiemedel av något slag. Mat och tak över huvet får liksom lösas på annat vis. Känns ju inte som en chans på tusen att det skulle gå ihop för mig och dessutom skulle det betyda en flytt och jag vet inte om vårt förhållande skulle klara av det, inte nu i alla fall.
Jag har faktiskt hittat några utbildningar som kan läsas på distans(praktikplats på hemmaplan) eller på deltid men då är kruxet att de inte ger rätt att gå med i SHR(Svenska Hudterapeuters Riksförbund), jag blir ingen "riktig" hudterapeut kan man säga, eller får i alla fall nedsatt chans till jobb då många arbetsgivare föredrar medlemmar i SHR... typ... Men det tål i alla fall att tänkas på. De är också betydligt billigare än de andra. Det vore som en liten "sneakis", som en genväg till drömyrket...

Men just nu är jag bara lite grand tom i huvudet. Känns som mitt liv är ett vitt blad och jag har ingen aning om vad jag ska fylla det med. Eller vilken penna jag ska använda. (om ni förstår min knasiga liknelse? ;)) 
Jag är mer lost än vad jag var dagen efter studenten.
Det känns som det finns en risk för att jag alltid kommer vara vikarie på förskola, skola och fritids och aldrig ha en säker inkomst. Jag måste försöka öppna mig för andra möjligheter än just ett yrke inom skönhet. Dumt av mig från början att ens börja hoppas på att få leva på min hobby. Jag önskar att jag inte hade fått nyss om skolan i S-vall...

Det här långa, bildlösa inlägget är inte menat att vara underhållning. Det är bara infomation till familj och vänner så ni slipper fråga om det... För jag vet faktiskt inte hur mycket jag klarar av att prata om det just nu.


Tävling hos Andréa

Självklart kan jag inte låta bli att tävla om det här übersöta halsbandet från Victorian Dreams som Andréa @ Makeupartisten lottar ut! Nu blev jag påmind om hur mycket fina smycken de har också... :) Vilken underbar för tidig julklapp det här skulle kunna bli. Till mig själv alltså. ;)


Dagens Makeup

Hur roligt det än är med färg så är det så här jag trivs bäst! :)
Alla skuggor är från min 120-palett förutom den mörkaste som är från Tikei och heter Java.

Jag får be om ursäkt för mina förvirrade ögonbryn också, min pincett är spårlöst försvunnen så det är ingen ordning på dom alls! =P







Optimals Nutri Calm

Dags för en ny ansiktscreme! Under våren och sommaren har jag använt Optimals Oxygenboost som är en väldigt lätt fuktcreme som passar alla hudtyper. Dock kände jag att min hy kanske behöver något speciellt riktat mot känslig hy eftersom jag lätt blir röd och irriterad. Kruxet då, som kanske många andra med känslig hy känner igen, är att de allt som oftast kombinerar creme för känslig hy med creme för torr hy. Tror de att man har torr hy bara för att den är känslig?? Min är oftast känslig blandhy så det där är inte så lätt... Då blir ju de feta partierna ännu fetare av den feta cremen...

Men nu går vi ju mot en strängare årstid som för väldigt många resulterar i torr hy så, tadaa! Det passar numera bara bra med kombinationen torr & känslig hy. :) Nog om det och mer om själva cremen!

Den kommer alltså från Oriflame(jag riktigt hör er flämta och tappa hakan ;)) och heter Optimals Nutri Calm™. "Den unika Optimals Nutri Calm™ formulan med lugnande komplex, svartvinbärsextrakt och återfuktande ämnen hjälper till att stärka hudens skyddande barriär." - Oriflame

Något jag kan tycka är jobbigt är att många pratar om det komplexet och den teknologin utan att man egentligen får en begriplig förklaring över vad det är som är så bra med det! Oftast har de väldigt krångliga namn också...

Men i alla fall! Jag har hunnit prova den lite smått och första reaktionen var bara, åhh vad skönt med en riktigt fyllig creme! Huden känns också väldigt mjuk och len efteråt så än så länge känns allt positivt. :) Berättar mer om några veckor då den hunnit göra sitt jobb! 
Förresten glömde jag att det här bara är en dagcreme, har nog blivit för bortskämd med den gamla som fungerar både som dag- och nattcreme så nu står jag här utan nattcreme... =P Katastrof! ;)

 

RSS 2.0