Handla från Oriflame?!

Jag tänkte höra mig för om det finns några sugna på att beställa från Oriflame?? Hudvård, hårvård, fotvård, makeup m.m till bra pris och kvalité. Ni kan ju kika i katalogen på hemsidan -HÄR-.
Dock måste jag lägga beställningen redan på måndag så det gäller att vara snabb! =D



Kanonbra fotvård Från Oriflame som är med i tidningen för sista gången!

Beställningen är lagd och varorna kommer förhoppningsvis på fredag.
(Riktar mig då till malin som är den enda som beställt...)


Nya Sommarskor


Jag var till stan igår och hittade fina ljusgrå tygskor på H&M för bara 129.- och det är precis vad jag behöver nu. Tunna skor men ändå såna man kan gå i utan att dom lossnar eller blir obekväma. Och billigare blir det knappast. =) Tur att jag ska jobba sen så jag kan reparera skadan i plånboken. ;)

Till Imorgon?


En klänning jag mer än gärna hade haft imorgon, kan det bli mer midsommrigt än så här!? Bara kransen som fattas ju. ;) Dock blir det nog lite tajt att beställa nu, eller vad tror ni? ^^

På rea för 489.- hos ellos, märket är Twist & Tango


Entering Midsummer

Den här veckan har vi ägnat några dagar åt målning igen och nu är huset nästan klart, bara lite fönsterkarmar och knutar och så kvar. =)
Tänk att imorgon är det midsommar och det känns fortfarande inte som sommaren har börjat... Igår var väl första gången jag upplevde riktig hetta då jag brände ena axeln rejält redan kl 10 på morgonen. Hoppas den här sommaren blir fin, morgondagen såg i alla fall lovande ut så jag tror det blir en mysig midsommar.

Nu måste jag kolla vad jag ska sätta på kroppen imorgon, har flera alternativ men inget som riktigt lockar...

Förra året hade jag en klänning med en massa rosa blommor och fjärilar så jag försökte balansera upp det söta med sotade ögon. Jag tycker aldrig att jag passar särskilt bra i det, det ser så väldigt svart ut på mig som är så ljus...
I år blir det nog snarare en väldigt enkel och sparsam makeup och kanske lite mer färg i klädseln istället...

¤ Ha en trevlig midsommar! ¤


Centre of Attention

Så här ligger min lillkille och myser just nu. Han gillar uppmärksamhet...



Och bortskämd är han också. ♥


Min Favorit Sågad

Jag läste ett test för vattenfasta mascaror i VR där min favorit från Oriflame blev ganska sågad. Dom ansåg att den lätt fixar spindelben och är kladdig, vilket är lite knasigt då den för min del är den bäst separerande mascara jag har provat. Dom sa också att den var extremt svår att få bort och det har jag aldrig haft något problem med.
 
Det visar ju bara hur olika mascaror fungerar på olika personer, därför ska man aldrig förlita sig till 100 % på test och andras åsikter, utan det gäller att prova själv!





Nog funkar den utmärkt för mig...


Dagens Makeup

Idag har jag äntligen fått tillfälle att prova nya sminket för ute regnar det oavbrutet! =) Är jättenöjd med skuggan Peacock och den matchar så otroligt bra till Green Moss! Fast skimret i det turkosa kommer inte riktigt fram på bilderna, tyvärr.

Jag har använt:
Mousse Delight, Soft Cloud - Oriflame
Mousse Delight, Green Moss - Oriflame
Mineral Eyedust, Peacock - Makeupcosmetics
Mörkblå skugga - 120 paletten
Gelliner, True Black - Coastal Scents
Wonder Lash Waterproof Mascara - Oriflame





Jackpot

Vann precis två auktioner på Tradera. =) Eller, den ena såldes enbart till fast pris så den köpte jag väl snarare. ;) Är väldigt nyfiken på eyelinern men hittar inge om märket. Nån som hört talas om Shiny Girl Quilian? Antagligen nåt köpt i Thailand eller liknande för en fjuttig peng. Men kul att prova. =)

Glittereyeliner, vunnen för 11 kr



Nageldekorationer 120 st köpt för 21 kr


Bilder lånade från auktionerna på Tradera


Nya skuggor!

Efterlängtad utökning i skuggsamlingen! =) Samtidigt som jag beställde hårborttagningen köpte jag även en lös mineralskugga eftersom det var extrapris och jag länge har spanat in dom. Det blev en fullsize på skuggan Peacock för 39 kr. Skuggan är precis vad den låter som, blåturkos i tonen men med grönt och gult skimmer, helt makalös!
Som tack för beställningen fick jag med ett par prover(jag älskar sånt!), en på skuggan Blackstar Gold som är en snygg bronzefärgad skugga och en på skuggan Amy som har en fin lila färg med rosa skimmer.
Riktigt snyggt metalliskt skimmer har de alla tre och jag längtar efter att få prova dem! =)


Amy, Blackstar Gold, Peacock
Pecock är mer blå i verkligheten än vad bilden visar.

Makeupcosmetics.se


Smärtfri hårborttagning

Jag nämnde en gång förut en ny form av hårborttagning som går ut på att håret gnuggas av med en "kristallplatta". Jag blev såklart nyfiken och nu har jag testat!

Från hemsidan:
"När du masserar med Massage Away i cirkulerande rörelser lossnar hårstråna från hårsäcken tack vare den unika kristall-sammansättningen som de medföljande massageplattorna är belagda med. Massage Away innehåller inga kemikalier och kan därför även användas i ansiktet. När hårstrået växer tillbaka är det mycket finare och mjukare."

Min upplevelse? Lite halvt överraskad måste jag säga att det faktiskt funkar. Håren lossnar enkelt och snabbt och benen blir superlena. "Kristallplattan" är ungefär som en klassisk fotfil, som ett väldigt fint sandpapper helt enkelt. MEN. Redan dagen efter har jag stubb, måhända hela hårstrået dras upp på vissa ställen som runt knäet(där det även var något krångligt att få bort) men det är långt ifrån större delen av benet. Huden blir också väldigt irriterad efteråt, om ni som jag, någon gång provat att raka benen torrt och utan rakgel så vet ni vad jag menar. Men jag ska prova att duscha direkt efteråt nästa gång och sedan smörja in mig ordentligt med nån mild creme så kanske det går bättre. Jag funderar också lite över hur det ska bli med bränann i år. Plattan fungerar ju även som peeling så någon färg kanske inte hinner ta fäste i huden, varken naturlig eller BUS...

Har både positiva och negativa känslor för denna produkt men jag kommer prova några gånger till. Det är i vilket fall som helst smidigare än att stå i duschen med rakhyveln! =)

Pris: 139.- på makeupcosmetics.se


Happy Colours

Nyss hemkommen från en riktigt bra körlektion. Jag trodde det skulle gå jättedåligt idag och har gruvat sönder mig hela helgen och till råga på allt skulle en praktikant åka med i bilen så det kändes dödsdömt innan starten men av nån anledning gick det galant! Därför firar jag med en färgglad liten sminkning gjord med 120 paletten såklart. Det är såna här sminkningar man ska leka med dagar då man känner sig deppig och tråkig. ;)

 




Dagens belöning för min fina insats blev en tidning.
Var längesen jag ägnade mig åt sån riktig tjejläsning. =)
Bröllopsyra här med, tänka sig då!^^


Graduation Day

Idag var det många som slutade skolan och jag var och kikade på systerdotter som gick ut sexan. Minns själv att man minsann tyckte att den dagen var speciell och att det inte bara var studenterna som skulle firas så hon fick en stor röd ros kring halsen och efteråt blev det lite minikalas där hemma. Vi slapp regn nästan hela vägen genom ceremonin så vi hade tur! Lyllo de som tog studentetn/slutade skolan igår säger jag bara, då som det var så strålande väder. =)

Jag kände för färg idag men hade lite bråttom så jag strök på en lite lätt persikofärgad sminkning med skuggor från 120 paletten. Diskret och enkel men roligare än inget alls. =)

 


Värsta Shoppingen

Skattepengarna har ju kommit så jag kunde inte riktigt låta bli att handla när jag var i stan idag. Men det blev bra köp! En tränings t-shirt för 149 kr(nedsatt) och två linnen för 69,50 resp. 49,50 kr! Det vita har jag kastat ett öga på tidigare och när jag nu såg att det var så billigt kunde jag inte motstå. Jättefint tycker jag!




Jo självklart!

Förra inlägget var ett riktigt dåligt skämt från min sida! =P Håret blev superbra och jag kunde inte vara mer nöjd. Var verkligen redo för att kapa allt så det känns bara skönt och fräscht och inte det minsta slitet längre! =) Nu kommer den dumma utväxten blekas fort av solen så snart ser jag ut som när jag var liten i min lilla page. Hihi.

Bjuder på dåliga bilder med dåligt fixat hår... Skulle vilja ha den där produkten hon kletar i, ett värmeskydd som verkar vara fixerande på samma gång, hur bra som helst.


Gjort är Gjort

Nu var det klippt... Jag vet inte vad jag ska säga, känns inte riktigt bra... Vad var det här för knepig idé egentligen?! Usch, jag vill inte ens visa bild på hur jag ser ut, det är bara att hoppas att jag vänjer mig vid detta. =( Nej fy! Vad gör jag nu?! Extensions!? Haha näe, men det är ju så man funderar på att limma dit det igen. Nu kommer jag ju få gå så här skitlänge...

Aja, jag får väl försöka vänja mig så får ni se bild på fiaskot imorgon...

Nu är det dags!

Gaaah! Jag ska klippa av mig håret imorgon!
Kikade in på frissan efter vi handlat för att kolla om de hade några lediga tider snart, då hade Susanne en avbokning imorn och sen var det fullt en lång tid. Visst är jag redo för det här men jag trodde verkligen inte att det skulle bli såå snart! Jag är ju jättemesig när det gäller hårförändringar så nu blir jag ju lite nervös... =P Tror ni det blir bra nu då? Vill ju ha typ så här..


Dermosil BUS-lotion


Nu är det på tiden att jag talar om vad jag tyckte om den där BUS-lotionen jag köpte för bra längesen!
Mitt allra första intryck var att den luktade gurkmacka. Ja ni hörde rätt! Den luktar typ som en tekaka med ost och massor av gurka på. Ganska härlig doft om man är hungrig, men kanske inte nåt man vill ha på kroppen...

Precis som det står på förpackningen ger den en lätt solfräsch ton, detta är alltså bäst lämpat för oss blekfisar som bara vill se lite mer normala ut, den ger ingen tokbränna direkt. Mar får också hålla på några dagar innan det syns över huvudtaget. Däremot ser resultatet väldigt naturligt ut och den har en formula som enkelt ger ett jämnt resultat. Jag är väldigt nöjd över att jag hittat en bra ansiktscreme som ger färg också, utan att vara helt orange i sig. (båda dessa är faktiskt helt vita)

Hade det inte varit för gurkmacka-lukten hade den fått högre betyg och nej, jag kommer inte köpa denna igen. Än så länge är det Dove som duger bäst, även fast den är segare på att absorberas.

Pris: ca 60 kr för bodylotionen och ca 75 kr för ansiktscremen.
Betyg: ♥ ♥ /5

Snabbt, Smidigt & Snyggt

När småtjejerna kommer på besök vill de gärna agera sminkdockor. ;) Så igår, nånstans mellan grillning och kubbspel skyndade jag mig att göra systerdottern lite tjusig i lila/rosa och blått. Det gick nog på mindre än fem minuter men det är så kul att se dem beundra sig själv i spegeln efteråt, de blir nöjda över så lite. =)

Längtar efter att sminka mig själv nu och det ska nog bli nåt av imorgon. =)


På Naglarna

Fast nu har det hunnit bli så schletet så jag måste ta bort det...

Använde ett lager av mitt favoritlack för sommaren som manikyrbas och det blev riktigt snyggt. Tyvärr är det snart slut och har slutat tillverkats... Nån som kan tipsa om ett liknande? Det är, som ni kanske ser, lätt persikofärgat med guldskimmer and I love it. =)

Hade lite väl bråttom när jag fixade naglarna så det blev lite fult men det fick duga.


Avbrott för festligheter

Som vi målade förra veckan! Vi tog i så att färgen tog slut men idag har vi varit och köpt mer så det blir till att måla klart nån kväll i veckan, inte alls mycket kvar nu. =)

På lördagen fick vi lämna husbestyren ett tag och åka på barndop för lille Fabian (P's kusinbarn). Rogsta kyrka är otroligt vacker! Skulle lägga ut bilder från ceremonin om jag visste att jag fick men nu får ni nöja er med att se på lilla jag...
Jag fick tillfälle att för första gången använda en hallonröd klänning jag köpte på Gotland i somras och jag är helt kär i den. Köpt på butiken "Mississippi" och jag måste bara kika in där nästa gång. Jättefin men samtidigt lagom enkel. Till den hade jag de svarta kilklackarna med remmar, väldigt enkel och ren makeup med lyster och nån konstig håruppsättning jag gjorde tio minuter innan vi for. =P Blev inte så bra ser jag men jag hann inte fixa till det. Gjorde två flätor på sidorna och sedan delade jag håret på fyra, snurrade tåtarna lite och satte upp dom på måfå med hårnålar. Bilderna togs på eftermiddagen när vi kommit hem så både smink och hår var väl lite medfaret...


Snyggade till denna bilden för att dölja en obäddad säng och en massa kläder. Löjligt va. ;)

 


Tillfällig Målare

Det är lite glest med uppdatering här nu för vi håller på att måla huset! Äntligen får det lite färg och det blir så fint. =) Har målat hela dagen idag och är helt stelfrusen, P är kvar ute för han är inte riktigt klar med sitt än(dels nådde jag inte längre, dels höll fingrarna på att bli blå). När han kommer in blir det te och kvällsfika för fulla muggar!
Vi får se hur många dagar målningen tar och när jag får tid till bloggen igen.
Ni får alla ha det så bra så länge! =) ♥

RSS 2.0