Skolfröken

Idag har jag jobbat på skolan för första gången! Innan har det ju varit förskolan och fritids men så en dag kom en lärare fram och frågade om jag var Sara och om jag kunde jobba på skolan med.
Jag har varit så himla nervös, inte så mycket för hur lektionerna ska gå och om ungarna ska lyda utan mest för att jag inte hade koll innan. Fick bara veta att hon skulle lämna en pplanering på sitt skrivbord, visste inte ens vart klassrummet låg! Men allt löste sig och jag tror både jag och barnen har haft en bra dag.

Tokvarmt är det idag med. Jag klädde mig i svart, stickat, höstjacka och halsduk i beredskap också steker solen hur skönt som helst! Fast jag tror inte det står på innan det kommer snö här, det låg på nollan imorse och var väldigt frostigt.

Oj vad pratnödig jag var idag!
Vi får se om jag orkar sminka mig eller så ikväll. Kanske. Eller så blir det imorn.

Hoppas alla har en fin höstdag!


Tillbaka till vardagen ett år äldre

Så var det dags att återgå till det normala igen med jobb, arbetslöshet, köttbullar och ketchup. Vardag helt enkelt! Har varit en stressig vecka här med renovering och kalas och finbesök. Rummet är inte helt klart än men vi har flyttat in och gjort oss hemmastadda så jag ska visa lite bilder snart för den som är intresserad. =)

Självklart glömde jag ta en massa kort från kalaset så ni får föreställa er hur glada alla var och hur god tårtan var men så här såg jag i alla fall ut dagen efter då mina vänner kom hit! Gjorde en snabb sminkning med två skuggor som jag fick i present av Amy(mer om det senare) och den snygga sjalen var en present från en av systrarna. Redan välanvänd! =P Oj, här får ni visst en sneakpeak på sovrumstapeterna med...


Stressad och besviken...

Jag vet att det är trist här nu, jag själv saknar bloggen och att få sminka mig lite.
Rummet är inte på långa vägar klart än, det har uppstått problem som dragit ut på tiden och kanske var jag också för tidsoptimistisk när jag trodde att det skulle vara klart nu... Imorgon kväll ska det tapetseras och taket ska sättas klart, sen måste vi flytta in för Amy kommer upp på onsdag och då kan vi ju inte sova ute i hallen och ha kläderna inne i hennes rum som vi har nu! =P

Jag hittade de perfekta kuddarna till sängen. Alla vet säkert hur svårt det är när man vet exakt vad man vill ha och nu var jag ute efter en riktigt mörk plommonlila färg men allt jag hittade var alldeles för färgstarkt, tills nu... =) Ska bli så roligt när allt är klart, äntligen ett rum som är HELT fixat och snyggt! =D

Jag skickade förresten precis iväg beställningen till Oriflame!

Kort meddelande

Hej allesammans!
Det blir dåligt med bloggande nu eftersom vi lägger all ledig tid på renoveringen!
Men jag tänkte flika in en liten notis om att jag ska beställa ur Oriflame på måndag så om ni är sugna på att handla kan ni bläddra igenom tidningen HÄR (eller för er som är kompis med Lovisa, kika i den hemma hos henne) och sedan kan ni lämna en kommentar om vad ni vill beställa eller skicka ett mejl till [email protected]. =)

Bland sortimentet finns både hud- och kroppsvård, makeup, hårvård och även lite olika accesoarer och annat kul. Nåt jag önskar att jag hade hemma nu i höst är någon av dessa dofter för hemmet. Dom luktar underbart allihop och sägs vara väldigt dryga! De finns som doftljus med. =) Perfekt att lyxa till det med en myskväll eller när man har gäster!


Breakfast in Paris
Kokos, anis och kola 

Teatime in India
Jasminte, sötmandel och sandelträ 

Autumn Walk in Tuscany
Fikon, cypress och bergamott

5 Sanningar om Mig

Jag blev utmanad av Emma att avslöja fem sanningar om mig själv så here we go... =)

1. Mina största rädslor är höjder och getingar. Båda två kan lätt få mig att gråta.

2. Jag hatar att inte kunna saker. Jag är rädd för att prova något nytt om jag inte vet att jag kan klara av det. Är rädd för att misslyckas så då är det enklare att inte prova alls. En grej som gör det jobbigt för mig att övningsköra. Jag kan det ju inte på en gång!

3. Jag är världens servicetös! Om jag har besök är det livsviktigt att ha något gott att bjuda på, att de trivs och har det bra hela tiden. Kan vara en bra egenskap i min framtida karriär. :)

4. Min bleka hudfärg och mina öron är mina största komplex. Det var så sent som i gymnasiet som jag började våga ha uppsatt hår bland folk, innan dess kändes det jätteobehagligt att behöva visa öronen för nån.

5. När jag går i en butik och tittar på saker fast jag vet att jag inte har råd att handla får jag för mig att personalen tror att jag ska snatta. Jag får för mig att dom övervakar mig för att se så jag inte stoppar nåt i väskan. Hur löjligt är inte det!? =P

Dessa 5 bloggare utmanas att avslöja 5 sanningar om sig själva: Amy, Ida, Elin, Elise, Torun

Önskningar

Det känns väldigt dumt egentligen att skriva en önskelista inför jul/födelsedag... Lite som en kravlista nästan! =P Men så är det ju inte. Det är bara tips och förslag för de stackare som inte kommer på någon fyndig present att ge. Så här är lite tips inför min födelsedag nästa vecka. ;)

* Kokbok för LCHF eller GI
* Böcker av Danielle Steel
* Böcker i övrigt, helst romaner (med lyckligt slut ;))
* Presentkort på Pagoni.se
* Körkortspengar (tråkigt men välbehövligt)
* Presentkort på Lindex, Ikea, Ombonat eller kanske nån byggbutik
* Sims 3
* Vågtång!



Men kom ihåg nu att detta bara är förslag. =)
Listan kommer förmodligen att uppdateras lite under veckan så håll utkik... om ni behöver förslag alltså!

The Luckiest

Idag orkar jag inte blogga, känns som en förkylning har tågat in så vi får se när nästa sminkning blir... Tänkte istället bjuda på kanske den vackraste kärlekssång jag vet. Den säger allt. Verkligen allt. Ben Folds har även en sån där mysig röst som man kan drömma sig bort till och bara vara.

~The Luckiest~

I don't get many things right the first time
In fact, I am told that a lot
Now I know all the wrong turns and stumbles and falls
brought me here
And where was I before the day that I first saw your lovely face
now I see it every day
And I know...

That I am, I am, Iam the luckiest

What if I'd been born fifty years before you
in a house on the street where you lived
Maybe I'd be outside as you passed on your bike. Would I know?
And in a wide sea of eyes
I see one pair that I recognice
And I know...

That I am, I am, I am the luckiest

I love you more than I have
ever found a way to say to you

Next door there's an old man who lived to his nineties and one day
passed away in his sleep
And his wife, she stayed for a couple of days, and passed away...
I'm sorry I know that's a strange way to tell you that I know we belong
That I know..

That I am, I am, I am the luckiest



Homestyling

Tänkte ge er en liten sneakpeak på vårt blivande sovrum som renoveras för full rulle just nu! Har ni sett ett sånt tjusigt gammalt fönster, det måste man ju absolut använda till något. Vad det blir får ni förhoppningsvis se nästa vecka då allt ska vara klart. Rummet kommer bli precis som jag vill ha det och jag bara längtar tills det är klart så man kan flytta in. =)


Får jag lov att presentera...

Familj, släkt, vänner och bekanta, säg hej till familjens nyaste tillskott.
Pixie! =)




Dagens Makeup

Inget extraordinärt idag. Bara lite brunt och svart. Jag har haft superont i huvet hela dagen så varken sminkningen eller jag själv visar sig från sin bästa sida.
Jag måste nog gå runt med flaska hela tiden för att inte glömma bort att dricka, man märker det liksom först efter några dagar när man får en riktigt envis huvudvärk... Nån som gör likadant? Dum som jag är sitter jag vid datorn största delen av dagen också. Man orkar ju inget annat, men huvet lär ju knappast bli bättre av det. =P

Ikväll ska vi på tacobuffé hos Rikard och Jessica på Berggården. Någon man känner som ska dit?? Har ni locals inte ätit där än så måste ni se till att göra det. =)

Det är ju Hudikmarknan i helgen också så självklart ska man dit med!






Söt nykomling i köket




När jag var hos mamma i helgen frågade jag om hon använde den här gamla kaffepannan från mormor och det sa hon att hon inte gjorde så då fick jag den. Nu pryder den mitt köksbord fylld med timjan. Jag älskar det! =)

Ända sen vi lekte med den i mormors bod som små har jag alltid tyckt att den är så söt, likaså den matchande hinken som är så klassisk för äldre hem. Det ser så fint ut nu så jag kan inte låta bli att kolla på den varje gång jag går in i köket. =)


Nu har jag tröttnat!



Nu vill jag klippa mig igen. Inte kortare såklart, nej helst längre om det gick! Men jag är så less på den här pagen nu, vill klippa upp håret lite så det blir lite mer busigt och ostyrigt. Lite spretigt. Är less på att ha en frisyr som måste fixas så allt ligger perfekt!


En blandning mellan dessa två vore perfekt.
Lite mindre uppklippt än på den första men lite mer än den andra...
Också med den längd jag har, som jag tror är lite längre i nacken än på den andra bilden.

 

Vet tyvärr inte var bilderna kommer från, min syster skickade dom till mig.


Dagens Låt



Har fastnat lite för Lily Allen den senaste tiden. =)


Dagens makeup

Idag är det all about the lips. Använder ett läppstift som heter Silky Kiss från Oriflame. Nyansen är Coral Crepe, en variant som drar rätt mycket åt orange och ser lite skrämmande ut i sig själv men som jag tycker blir rätt häftig på läpparna. När man känner för nåt lite roligare än det vanliga!




Nöjd Syster

I fredags kväll kom Emma hit och ville få ny frilla. Det blev en hel del kortare och uppklippt! Innan hade hon hellångt hår, vilket ju är jättebra om man tycker om att fixa med håret, är man däremot småbarnsmamma vill man ha något som bara är good to go. =)

Före



Efter

Isn't she lovely!

 


Tävling! =D



Love, love, love tävlingar! Om man ändå kunde vinna nån gång då!? =P
Nu tävlar tjejerna på klackarnaitaket ut två skuggor och ett plumping gloss från Moyana Corigan!


Dagens Makeup

Idag har jag en fräsch-dag. Jag har äntligen köpt en ny rakgel(den gamla var så slut att jag fick stå flera minuter för att få ut en klick som räckte till under armarna) så nu har jag rakat av skägget från benen, smörjt mig med en härlig Body Cream, tagit på rena kläder och fixat håret och till sist sminkat mig! Inga mjukisar och tofflor idag inte. =)
Maken går i plommonlila  och rosa idag. Den blev ganska normal, precis som jag lovade. =P
Innerst sitter Oriflame Mousse Delight, Cashmere Pink, i mitten Barry M Dazzle Dust, Winter Berry och längst ut lite svart i form av Oriflame Mono Eyeshadow Essentials, Midnight Black(utgått).
Gellinern är True Black från Coastal Scents och mascaran är Wonderlash Waterproof från Oriflame.
På läpparna sitter nåt gammalt trippelgloss från H&M.


Makeup - Hösten är här!

Första sminkningen på flera månader blev en utflippad sådan. :) Körde på lite höstfärger och det roliga var att innan jag började tänkte jag göra nåt 'normalt'...
Imorgon ska jag göra nåt normalt. That's a promise.


Dare To Be

Ni måste spana in Oriflames nya serie Dare to Be med massor av nya produkter riktade till oss lite yngre och, skämt åsido, lite coolare. ;)
Nåt jag gillar skarpt är "clickit" där man kan sätta ihop läppglans, eyeliner och mascara. Mycket lättare att hålla reda på i väskan! Läppstiften som kommer snart har skitsnygga hylsor och parfymflaskorna som man får designa själv är riktigt roliga! Det är väl förresten det som är det återkommande i hela serien, snygga och fräscha förpackningar och dessutom lågt pris så alla ungdomar ska ha råd!

Hoppas jag får möjlighet att prova så mycket som möjligt ur den här serien så jag kan dela med mig om vad jag tyckte! 


Clickit Lip Stain

Här kan du spana in mer produkter och en massa annat!


RSS 2.0