Utmaning

Blev utmanad av lillkusin min eller fick en award eller vad man har lust att kalla det.

Som vinnare ska du:
Kopiera in detta i din blogg
Tacka och länka till den du fick priset av (tack Emma :))
Skriva 7 saker om dig själv
Skicka vidare awarden till 7 av dina vänner

- Passade kring juletid kan jag berätta att jag är lite jultokig. Julpyntet ska vara glittrande och mäktigt och överallt, knäcken ska fylla alla skålar och Stilla Natt ska strömma ut ur högtalarna. Helst ska allt vara på pricken likt barndomsjularna med, dock har jag nu börjat inse att den tiden är förbi... Dags att starta nya traditioner.

- Vi fortsätter i julanda. Jag hatar ischoklad! Usch, det smakar bara kokosfett tycker jag...

- En sak jag älskar då... Grynkaka! Inget julbord utan grynkaka. (eller saffranskaka eller vad man nu kallar det, vet att det finns olika namn)

- Älsklingen brukar jämföra mig med katten. Jag skulle mysa och bli kliad hela dagen om jag fick och jag avskyr att gå ut när det regnar/snöar/är kallt. Plus att jag kommer strykandes och ska ha uppmärksamhet? ;) haha

- Jag är en obotlig läslus. Lärde mig själv läsa innan 5 år(vet inte hur det gick till, vet bara att mamma hittade mig läsandes en godnattsaga för storsystrarna och blev häpen över att jag faktiskt läste på riktigt) och sedan dess har jag alltid somnat med en bok över näsan. Fast skulle behöva lite nytt och fräscht... hojta om det är nån som vill bytlåna lite böcker... :)

- Jag hatar lackleggings. Det är nog det absolut värsta plagget jag vet. Först när det kom tyckte jag det var lite snyggt. Tufft och annorlunda. Men när man inte kunde gå genom köpcentret utan att se minst tio tjejer(i vår lilla stad) klädda i det blanka, slickade tyget började jag bli less och det övergick senare till avsky... Nej, rediga skinnbrallor ser så mkt bättre ut, fejk eller inte, men med gylf, fickor och bra passform!

- Jag älskar sällskapsspel! Finns det nåt mysigare än att sitta ett gäng runt ett bord och flytta små trägubbar på en bit hård papp!? En spelkväll kan lätt bli årets bästa för mig, roligare än film/party/middag, any time. ;)

Jag skickar vidare till:
http://feellivelove.blogg.se
http://svenssonelise.blogg.se
http://justmadde.blogg.se
http://designandmakeup.se
http://rebeccasrunnfors.blogg.se
http://idanasstrom.blogg.se
http://torunzetterbergandersson.blogg.se  


Kommentarer
Postat av: Ida

Sara jag pallar inte! ;)

2010-11-27 @ 19:22:49
URL: http://idanasstrom.blogg.se/
Postat av: kusin barnet, Emma :)

Varsågod, det var så lite! :)

2010-11-27 @ 21:58:25
URL: http://emmaelisabethfjellner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0